Scorpions, İstanbul'u iki kez sallayacak

Dünyaca ünlü Alman rock grubu Scorpions, mayıs ayında İstanbul'u sallayacak. Ünlü grup, hayranlarının yoğun talebi üzerine İstanbul'daki konser sayısını ikiye çıkardı.

KÜLTÜR-SANAT 17.01.2024, 15:18 18.01.2024, 16:14 Hakan Öksüz
Scorpions, İstanbul'u iki kez sallayacak

Rock tutkunları, İstanbul'da iki gün arayla verilecek Scorpions konserlerini beklemeye koyuldu. Şarkılarıyla rock tarihine damga vuran Scorpions'un ilk konseri, 23 Mayıs'a İstanbul KüçükÇiftlik Park'ta gerçekleştirilecek. İkinci konser ise yine aynı yerde 25 Mayıs'ta yapılacak.

Hayranların isteği üzerine bir konser daha verecekler

Konser biletlerinin kısa sürede tükenmesinin ardından Türk hayranlarından gelen isteği kırmayan ünlü rock grubu, 23 Mayıs'tan iki gün sonrasına bir konser daha koydu. Konser biletlerinin, "Biletinial" üzerinden satın alınabileceği kaydedildi.

"Love at First Sting" albümünün 40. yılı

8 yıl sonra yeniden İstanbul'daki hayranlarının karşısına çıkacak olan Scorpions, rock tutkunlarına unutulmaz iki gece yaşatacak. Love at First Sting (İlk Telde Aşk) isimli albümlerinin 40. yılı dolayısıyla kapsamlı bir dünya turnesine çıkan Scorpions grubu, 2024'e damga vuracak.

Scorpions'un bazı popüler şarkıları

1965 yılında Hannover'de kurulan Scorpions, çıkardığı pek çok hit şarkıyla müzik listelerini salladı. Rock tarihine adını altın harflerle yazan Scorpions grubu; "Still Loving You", "Wind of Change", "Rock You Like A Hurricane", "Send Me An Angel", "No One Like You" ve "Always Somewhere" gibi şarkılarıyla tanınıyor.

Yorumlar (0)