Netflix Dizi Tavsiyeleri

Film severlerin yakından takip ettikleri bir platform olan Netflix, bünyesinde bulundurduğu dizilerle de oldukça ilgi toplamayı başarabilmiştir.

KÜLTÜR-SANAT 25.07.2020, 21:36 26.07.2020, 10:40
Netflix Dizi Tavsiyeleri

 Uzun yıllar boyunca en kaliteli vizyon ürünlerini seyirci ile buluşturmuş ve milyonlarca sayıya ulaşan bir kitle yaratmayı başarabilmiştir. Bizde sizler dizi severler tarafından en çok merak edilen Netflix dizileri hakkında bir tavsiye derlemesi hazırladık.

1- Narcos

 İlk iki sezonunda Kolombiya ülkesinin en ünlü uyuşturucu baronlarından biri olan Pablo Escobar’ın hayatına ve Amerikan polisleri tarafından yakalanmasına değinen Narcos dizisi, üçüncü sezonunda ise Cali adı verilen bölgenin uyuşturucu imparatorlarını işlemiştir. Polisiye dizi severlerin tutkuyla takip ettikleri yapım, IMDB üzerinden 8.8 gibi yüksek bir skor almayı da başarabilmiştir.

2- Breaking Bad

 IMBD tarihinde gelmiş geçmiş en iyi diziler arasında yer alan Breaking Bad, 50 yaşında kanser hastalığına yakalanan bir kimya öğretmeninin, tüm dünya çapında tanınan bir uyuşturucu baronuna dönüşmesini başarıyla işleyen bir yapımdır. Karakterlerin özgün yapısı, dizinin işleyişi sürükleyici özellikleri ile her konuda efsane olmayı başarabilmiştir. Başrollerini Bryan Cranston ve Aarol Paul’un paylaştığı Breaking Bad, yaklaşık 50 dakikalık bölümlerden oluşmuş ve toplamda 5 sezon sürmüştür.

3- Rick and Morty

 Galaksiler arası yolculukları sırasında inanılmaz olaylara karışan çılgın bir bilim adamı ve onun torunu üzerine kurulmuş olan Rick and Morty dizisi, macera ve keyif dolu olayları ele almaktadır. İkili, boyutlar arası transferlerinde sürekli tehlikeli işlere karşılıyor ve tuhaf düşmanlarla mücadele ediyor. Dizi toplamda 4 sezondan oluşmakta ve IMDB üzerinden 9.2 gibi yüksek bir skoru elinde bulundurmaktadır.

4- Stranger Things

 80’ler nostaljisini, drama, korku ve fantastik öğelerini birleştirerek vizyona süren Strager Things yapımı, Hawkins adı verilen kasaba içerisinde küçül bir çocuğun kaybolmasıyla başlamaktadır. Dizi genel olarak çocuğu aramak için yola çıkan ailelerin başlarına gelen fantastik olayları konu almaktadır. Ortalama 50-55 dakikalık bölüm sürelerine sahip olan vizyon ürünü, toplamda 3 sezon sürmüş ve IMDB üzerinden 8.8 skoruyla başarısını kanıtlayabilmiştir.

Yorumlar (0)