Kevin Costner yana yakıla para arıyor: "Servetimi bu filmlere yatırdım"

Dört filmden oluşacak "Horizon: An American Saga" serisinin ilk filmini çeken Hollywood yıldızı Kevin Costner, son iki filmin parasını henüz bulamadığını söyledi. İlk filmin Cannes'daki gösteriminin ardından 10 dakika boyunca ayakta alkışlanması nedeniyle gözyaşlarına boğulan Costner, filme ne kadar para yatırdığını açıkladı.

KÜLTÜR-SANAT 22.05.2024, 11:38 Hakan Öksüz
Kevin Costner yana yakıla para arıyor: "Servetimi bu filmlere yatırdım"

Hollywood yıldızı Kevin Costner, servetini yatırdığı "Horizon: An American Saga" filminin Cannes Film Festivali'ndeki tanıtımında gözyaşlarına boğuldu. Filmin 10 dakika boyunca ayakta alkışlanması üzerine duygusal anlar yaşayan 69 yaşındaki aktör, servetini ortaya koyduğu yapım hakkında konuştu.

"38 milyon dolar yatırdım bu filme"

Costner, "Bu filme harcadığım paranın 20 milyon dolar olduğunu söylemişlerdi ancak gerçek bu değil. 38 milyon dolar yatırdım bu filme." ifadelerini kullandı. Dört filmden meydana gelecek "An American Saga" serisi için bütçe bulmakta zorlanan usta oyuncunun yapımcılık macerasının sonu merak ediliyor.

Serinin ilk iki filmi, yaz aylarında beyazperdede gösterilecek

Edinilen bilgilere göre Kevin Costner ile adı açıklanmayan iki kişi, ilk filmin yapımcısı oldu. Serinin ilk iki filminin yaz aylarında gösterime gireceği kaydedildi. Üçüncü filmin çekimlerine başlayan Hollywood yıldızının, serinin son iki filmi için para aradığı ortaya çıktı.

"Her şeyimi yatırdım bu filme, bir şekilde çekeceğiz"

Filmlerin öyle ya da böyle çekileceğini vurgulayan Kevin Costner, "Bununla birlikte henüz bütçeyi bulamadık. Her şeyimi yatırdım bu filme. Hem sinemaya aşık hem Batı'ya gidecek hem de özgürce davranabilen birine ihtiyacım var." ifadelerini kullandı.

Kevin Costner oyuncu, yönetmen ve senarist

Amerikan İç Savaşı'ndan öncesi ve sonrasını kapsayan 15 yıllık bir süreci anlatacak "Horizon: An American Saga", bir döneme ışık tutacak. Filmde Sam Worthington, Sienna Miller, Michael Rooker, Thomas Haden Church, Isabelle Fuhrman ve Jena Malone gibi ünlü oyuncular rol üstleniyor.

Cannes Film Festivali'ne katılan oyuncu Dilan Çiçek Deniz'in tarzı çok konuşuldu

Yorumlar (0)