Kahkaha ve müzik bir arada! "Ata Demirer Gazinosu" için geri sayım

Yıllar boyunca "Tek Kişilik Dev Kadro" ile izleyenlere kahkaha dolu müzik geceleri yaşatan komedyen Ata Demirer, bu kez "Ata Demirer Gazinosu" isimli gösterisini sahneye koyacak. İşte Ata Demirer Gazinosu gösteri tarihleri ve yerleri...

KÜLTÜR-SANAT 25.01.2024, 17:17 26.01.2024, 17:58 Hakan Öksüz
Kahkaha ve müzik bir arada! "Ata Demirer Gazinosu" için geri sayım

Komedyen Ata Demirer, 3 yıl sonra yeni stand up gösterisinde seyircisiyle buluşacak. Geniş bir yelpazede sanat yaşamını sürdüren usta komedyenin "Ata Demirer Gazinosu" isimli gösterisi, 16 Şubat'ta sahnelenecek.

İzleyenler hem kahkaha atacak hem müziğe doyacak

Ata Demirer Gazinosu'nda izleyenlere pop müzikten operaya, arabeskten türküye geniş bir müzik dinletisi sunulacak. Stand up gösterisi ile müziği birleştiren Ata Demirer, Taşkın Sabah'ın yöneteceği orkestra ile sahneye çıkacak.

Tek Kişilik Dev Kadro'yu 16 yıl boyunca sahneledi

"Tek Kişilik Dev Kadro 1" adlı stand up gösterisinin ardından "Tek Kişilik Dev Kadro 2"yi seyirciyle buluşturan Ata Demirer, bu gösterileri yaklaşık 16 yıl boyunca sahnelemişti. 

Ata Demirer Gazinosu gösteri tarihleri

Ata Demirer Gazinosu, Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde 16 Şubat Cuma günü yapılacak. Yine Zorlu PSM'de 22 Şubat ile 15 Mart tarihlerinde iki gösteri daha sahneye konulacak.

Bostancı Gösteri Merkezi'nde 20 Mart'ta sahne alacak At Demirer, 1 Nisan'da gösteriyi yeniden Zorlu PSM'ye taşıyacak. Ankara Congresium'da 22 ve 23 Mart'ta peş peşe sahne alacak olan Ata Demirer, başkentlileri coşturacak.

Yorumlar (0)