Urfalı Maradona sahalara indi! Böyle benzerlik dünyada görülmedi

Arjantinli futbol efsanesi Diego Maradona'ya olan benzerliğiyle dikkatleri üzerine çeken Şanlıurfalı 49 yaşındaki Menderes Akın, görenleri şaşırtıyor.

GÜNDEM 22.01.2024, 17:58 23.01.2024, 16:52 Buse Önder
Urfalı Maradona sahalara indi! Böyle benzerlik dünyada görülmedi

2020 yılında kaybedilen Arjantin futbol efsanesi Diego Maradona'ya olan benzerliğiyle dikkat çeken Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinden 49 yaşındaki Menderes Akın, sahalara inerek görenleri şaşırtıyor. Maradona'nın saç modeli, siması ve futbol tarzını andıran Akın, sosyal medyada ve mahallesinde yoğun ilgiyle karşılaşıyor.

Çocukluğundan beri arkadaşları tarafından Maradona'ya benzetildiğini belirten Akın, bu durumu uzun süre umursamadığını dile getirdi. Ancak arkadaşlarının ısrarı ve sosyal medyada paylaştığı bir videonun büyük ilgi görmesiyle birlikte, Maradona benzerliğiyle gelen taleplere karşılık vermeye karar vermeye başladığını belirtti.

‘Maradona sahalara in’

Ceylanpınar doğumlu olup aslen Mardinli olan Menderes Akın, arkadaşlarının teklifleri üzerine sahalara indi, sosyal medyada paylaştığı videolarla büyük bir takipçi kitlesi edindi. "Maradona sahalara in" çağrılarına kulak veren Akın, şu anda Maradona benzerliğiyle sahalarda boy gösteriyor.

‘Ben sevenlerimin hatırına sahalara indim’

Sosyal medyada paylaşımlarının rekor kırdığını ve yoğun ilgi gördüğünü belirten Akın, bu ilginin mahallesinde de kendisini farklı bir konumda bulmasına neden olduğunu dile getirdi. Mahalle sakinlerinin sürekli olarak Maradona olarak tanıdığı Akın, sokaklarda rahatça dolaşamıyor. Ancak sevenlerinin destekleriyle bu benzerlikten memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Kendisine forma gönderenlerin ve imza isteyenlerin olduğunu belirten "Urfalı Maradona" olarak bilinen Akın, "Sevenlerim beni çok destekliyor, ben de onlara kıymet veriyor, seviyorum. Ben sevenlerimin hatırına sahalara indim. Bana forma gönderenler, benden imza isteyenler oluyor. Türkiye'nin dört bir yanından beni telefonla arıyorlar" dedi.

Yorumlar (0)