Ünlü yazar, ölümlü kazaya karışan oğluyla Mısır'a kaçtı!

İstanbul Eyüpsultan'da meydana gelen trafik kazasında ATV aracına çarparak 1 kişinin ölümüne ve 4 kişinin yaralanmasına neden olan 17 yaşındaki T.C. isimli sürücü ile annesi yazar Eylem Tok, olay sonrası Mısır'a kaçtı.

GÜNDEM 06.03.2024, 13:42 06.03.2024, 15:02 Buse Önder
Ünlü yazar, ölümlü kazaya karışan oğluyla Mısır'a kaçtı!

Kaza, 1 Mart Cuma günü Mithatpaşa Mahallesi'nde Davutpaşa Caddesi'nde meydana geldi. Geziye çıkan ATV sürücüleri arasında bulunan Oğuz Murat Acı'nın aracı arızalanınca emniyet şeridinde durdu. Bu sırada aynı yönde seyir halinde olan 17 yaşındaki T.C'nin yönetimindeki lüks cip, emniyet şeridinde bekleyenlere çarparak bir kişinin ölümüne ve dört kişinin yaralanmasına sebep oldu.

Kazadan sonra sürücü T.C, annesi Eylem Tok'u arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen Eylem Tok, oğlunu kendi aracına alarak kaçtı.

Yakalama kararı çıktı

Ehliyetsiz olan ve yaşının tutmadığı belirlenen T.C'nin annesi Eylem Tok ile birlikte gece 02.00'de havalimanına gidip Mısır'a kaçtıkları tespit edildi. Polis, olayın ardından Eylem Tok ve oğlu T.C. hakkında yakalama kararı çıkardı.

Yazar’dan açıklama geldi

Yazar Eylem Tok ve oğlu hakkında çıkarılan yakalama kararının ardından, Eylem Tok sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Her gün, 'Lütfen Türkiye'ye dönelim ve cezamı çekeyim, bir aileyi dağıttım' diye ağlıyor. Onun asla burada kalmak veya suçlamalardan kaçmak gibi bir düşüncesi olmadı. Ancak annelik içgüdüsü beni anlamanızı rica ederim. Olay yerinde insanların telefonlarını toplamadım, bu doğru değil. Çok üzgünüm. Kazada hayatını kaybeden kardeşimizin ailesi de bizim ailemizdir. Doğruyu yapmak ve adalete teslim olmak için geri döneceğiz. Hem kendi adıma hem de oğlum adına tüm kamuoyundan içtenlikle özür diliyorum" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)