Üniversite öğrencisi Aslıhan'ı bıçaklayan saldırgan yakalandı!

Aralık ayında üniversite öğrencisi 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Aslıhan Zengin'i bıçakladıktan sonra kayıplara karışan kasklı şahıs, 5 aylık takibin ardından yakalandı. Müjdeli haberi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya verdi.

GÜNDEM 01.06.2024, 20:45 Hakan Öksüz
Üniversite öğrencisi Aslıhan'ı bıçaklayan saldırgan yakalandı!

İstanbul Kağıthane'de geçen yılın Aralık ayında yaşanan bir olay, 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Aslıhan Zengin'in hayatını kabusa çevirdi. Marmara Üniversitesi İstatistik Bölümü'nde 2. sınıf öğrencisi olan Aslıhan Zengin çocukluk arkadaşı Eren Y'nin semte yeni taşınması üzerine yardıma gitti. 

Kahve içmek için gece yarısı evden çıktı

Arkadaşları Yunus Emre K. ve Sıla K. ile beraber taşınmaya yardım ettikten sonra evine dönen Aslıhan Zengin, kıyafetlerini değiştirmesinin ardından arkadaşlarıyla kahve içmek üzere Eren Y.'nin evine gitti. Gece yarısı yola çıkan genç kız, Eren Y'nin evine kadar 15 dakika yürüdü, binanın önüne geldi.

3 organı zarar gördü, 6 saatlik ameliyatla kurtarıldı

Kapının şifresini yanlış giren Aslıhan, arkasından koşarak gelen kasklı kişiyi görünce "Abi korkuttun beni" diyerek tepki gösterdi. Hiçbir şey söylemeden genç kızı belinden bıçaklayan şahıs, kayıplara karıştı. 3 organı zarar gören genç kız, 6 saatlik ameliyatın ardından hayati tehlikesini atlattı.

5 aylık çalışma sonucu yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Aslıhan Zengin'i bıçakla yaralayan saldırganın yakalandığını bildirdi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin 5 aylık teknik takibi ve araştırması sonucu M.H. isimli şüphelinin yakalandığı kaydedildi.

 

Yorumlar (0)