THY uçağında bomba ihbarı! Acil iniş yaptı

THY'nin Varşova'dan İstanbul'a gitmek üzere olan uçağı, Romanya hava sahasında bomba ihbarı aldı ve bu nedenle acil iniş yapmak üzere Bükreş Havalimanı'na yönlendirildi.

GÜNDEM 12.04.2024, 23:33 15.04.2024, 09:35 Buse Önder
THY uçağında bomba ihbarı! Acil iniş yaptı

Varşova'dan İstanbul'a seyahat eden bir Türk Hava Yolları uçağına bomba ihbarı yapıldı, bunun üzerine uçak Romanya'nın başkenti Bükreş'e acil iniş yaptı. Şu an Romanya polisi uçakta arama yapıyor.

THY'nin Varşova'dan İstanbul'a gitmek üzere havalanan TK-1766 sefer sayılı uçağı, Romanya hava sahasına yaklaşırken bomba ihbarı aldı. İhbar üzerine uçakta bulunan kaptan pilot, acil durum ilan ederek Romanya'nın başkenti Bükreş'e iniş için izin istedi. Romanya polisi, uçağın Bükreş Havalimanı'na inmesinin ardından geniş güvenlik önlemleri aldı.

Araştırma devam ediyor

Uçak sorunsuz bir şekilde Bükreş Havalimanı'na iniş yaptıktan sonra yolcular tahliye edildi. Romanya polisi ise uçağın içerisinde detaylı arama çalışmalarına başladı. Romanya polisi uçağın kabin ve kargo bölümünde detaylı arama başlattı.

Şu ana kadar yapılan incelemeler sonucunda herhangi bir şüpheli bulguya rastlanmazken, Romanya polisinin uçaktaki araştırmaları devam ediyor.

Yorumlar (0)