Şehit düşen pilotla ilgili kahreden detayı babası açıkladı!

Gaziantep'te düşen polis helikopterinde şehit olan Pilot Emniyet Amiri Cemil Gülen'in (33) ailesi, acı haberi almanın ve oğullarını kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşarken, şehidin babası Mehmet Gülen, oğullarının nişan töreni için planladıkları günün cenaze törenine dönüştüğünü ifade etti.

GÜNDEM 04.02.2024, 16:12 05.02.2024, 12:37 Buse Önder
Şehit düşen pilotla ilgili kahreden detayı babası açıkladı!

Gaziantep'in Nurdağı ilçesi Kartal Köyü mevkisinde kaza kırıma uğrayan polis helikopterinde şehit olan Pilot Emniyet Amiri Cemil Gülen'in acı haberi, Ankara Keçiören ilçesi Yeşiltepe Mahallesi'nde yaşayan ailesine ulaştı. Ailenin yaşadığı sokak Türk bayraklarıyla donatılırken, belediye ekipleri de taziye çadırını evin önüne kurdu.

‘Oğlumun düğününü yapacağım’

Şehidin babası Mehmet Gülen, "Dün annesiyle alışverişe gittik, ayın 24'ünde oğluma nişan yapacaktık. Ancak ben yarın oğlumun düğününü yapacağım, cenazesini düzenleyeceğim ve defnedeceğim" ifadelerini kullandı.

Mehmet Gülen, oğlunun hayatını ve mesleki geçmişini anlatarak, "Oğlum 2011 yılında Polis Akademisi'nden mezun oldu, 13 yıllık bir memurdu. Son 8 yıldır ise pilotluk görevini severek ve isteyerek sürdürüyordu. Aynı zamanda pilot eğitmeniydi ve öğrencilere de eğitim veriyordu" dedi.

‘Baba kapat, dünya yıkılıyor burada’

Baba Gülen, oğlunun daha önce istihbarat biriminde görev yaptığını ve Ankara'daki gar patlaması olayında, oğlunun duygusal bir anı yaşayarak, "Baba kapat, dünya yıkılıyor burada" dediği anı hatırlattı. Oğlunun nişan yapacaklarını ve mutlu bir etkinliği planladıklarını belirten Mehmet Gülen, bu sevinçli günün acı bir şekilde cenaze törenine dönüştüğünü söyledi.

Şehidin cenazesinin Gölbaşı Havacılık Daire Başkanlığı'nda düzenlenecek törenin ardından Karşıyaka Polis Şehitliği'nde toprağa verileceği öğrenildi.

Yorumlar (0)