Seçil Erzan'ın telefonundan yeni detaylar ortaya çıktı! İşte o konuşmalar

Türkiye gündemini günlerce meşgul eden Seçil Erzan fon vurgunuyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Seçil Erzan'ın telefonundaki konuşmalar bilirkişi raporunda ortaya çıktı. İşte o detaylar...

GÜNDEM 27.02.2024, 20:53 Buse Önder
Seçil Erzan'ın telefonundan yeni detaylar ortaya çıktı! İşte o konuşmalar

Eski banka müdürü Seçil Erzan'ın telefon görüşmeleriyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu toplam 21 kişiyi dolandırdıkları iddiasıyla 7 sanıklı davada, sanıkların telefonları ve dijital materyallerinin incelendiği yeni bilirkişi raporu sunuldu.

Raporda, Erzan'ın Deniz Bank Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Aydoğdu ile Arda Turan ve Fatih Terim'in kredi kullanması konusunda geçen konuşmaların dikkat çektiği belirtildi. Ayrıca, Erzan'ın banka yetkilileriyle Selçuk İnan hakkındaki konuşmalarının da raporda yer aldığı ifade edildi.

200 sayfalık detaylı analiz

Kamuoyunda "yüksek karlı gizli fon" olarak bilinen dolandırıcılık davasında 2'si tutuklu 7 sanığın yargılandığı süreçte, cep telefonu incelemelerine ait yeni bilirkişi raporu, 200 sayfalık detaylı bir analizle dava dosyasına eklendi. Raporda, Seçil Erzan'ın kullanımındaki 4 telefon ve 3 sim kart ile diğer sanıklara ait dijital materyallerin incelendiği, ayrıca banka yetkilileri ve Deniz Bank Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Aydoğdu ile yazışmaların raporda yer aldığı ifade edildi.

‘Arda'ya 2 milyon TL kredi verebilir miyim?’

Erzan'ın, Deniz Bank Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Aydoğdu ile yaptığı mesajlaşmalarda, spor dünyasının tanınmış isimleri Arda Turan ve Fatih Terim'in kredi kullanması konusunu ele aldıkları belirtildi. İkilinin arasında geçen konuşmalarda Erzan'ın, Arda Turan için 2 milyon TL kredi talebinde bulunması dikkat çekti. Aydoğdu'nun, bu konuda Fatih Terim'i bilgilendirmesi ve Erzan'ın Arda Turan'la görüşmesini önermesi de rapora yansıyan detaylar arasında yer aldı.

Seçil Erzan'ın mesajlarında Mehmet Aydoğdu'yla yaptığı konuşmalarda geçen diyaloglar şu şekilde:

Seçil Erzan: " Arda'ya 2 milyon TL kredi verebilir miyim?"

Mehmet Aydoğdu: "Fatih hocayı, Ne yaptın? Arayacaktın."

Seçil Erzan: "Bodrum'da gelince arayacağız ben de yanına geçeceğim."

Mehmet Aydoğdu: "Krediyi, Kullandırdın mı?"

Seçil Erzan: "Kullandırdım, borcunu ödedi."

Mehmet Aydoğdu: "Haber vermedin? Arda'ya verebiliyorsan ver."

‘Selçuk düzgün çocuktur ona mesai harcamamız gerekiyor’

Erzan'ın, Oğuz Atilla ismiyle kayıtlı kişiyle yaptığı konuşmalarda, futbolcu Selçuk İnan hakkında konuştuğu belirtildi. İkilinin arasında geçen konuşmalarda Erzan'ın, Selçuk İnan'ın mali durumuyla ilgili endişelerini paylaştığı ve bir çözüm bulunması gerektiğini ifade ettiği görüldü.

Seçil Erzan: "Aradım açmadı Selçuk."

Oğuz Atilla: "Ok bekletiyorum şimdilik işlemi."

Seçil Erzan: "Oğuz, sen çık, dönmesi uzun sürebilir. Mesaj da attım."

Oğuz Atilla: "Tamamdır Seçil hanım, kötü başlamış olduk ama inşallah kısa sürede geri kazanırım bu bakiyeleri."

Seçil Erzan: "Dur bakalım, üzülmeyelim. Orada zaten bir miktar vardı. Sen çok sıkı takip yap buna. Biraz kazandıralım, geri alalım. Selçuk düzgün çocuktur. Ona mesai harcamamız gerekiyor. Bir memnuniyet yakalarsak, hepsini geri alırız."

‘Selçuk İnan’a fon kuruyoruz’

Dolandırıcılık davası kapsamında eski banka müdürü Seçil Erzan'ın telefon görüşmelerine dair yeni detaylar ortaya çıktı. Rapora göre, Erzan'ın, Deniz Bank Bölge Müdürü Sermin Tekin ile yaptığı mesajlaşmalarda, futbolcu Selçuk İnan'a fon kurma konusunda anlaşma sağlandığı belirtildi. İkilinin arasında geçen konuşmalarda Erzan'ın, Selçuk İnan'ın hesabına 4 kg altın yatırıldığını ve prensipte anlaşma sağlandığını Tekin'e ilettiği görüldü.

Seçil Erzan’ın "Merhaba Sermin Hanım, güzel haber verecektim size. Selçuk İnan'a fon kuruyoruz” dediği, "Prensipte anlaştık, kurmamızı istiyor. Kiralık kasasındaki altınlarını da çıkarttı, 4 kg altın yatırdık hesaba” mesajları attığı görüldü. Sermin Tekin ise cevap olarak "Çokk sevindim" ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar (0)