Müşteriden pes dedirten sözler: ‘Senin gibi taksicileri arkadan vursunlar’

İzmir'de geçtiğimiz günlerde yaşanan Oğuz Erge cinayetinin ardından Aydın'ın Efeler ilçesinde taksici Mehmet Cihan'a karşı yapılan skandal hakaretler kameralara yansıdı. Kadın müşteri, taksiciye küfür ve hakaretler savurarak, 'Senin gibi taksicileri arkadan vuruyorlar ya, vursunlar' dedi.

GÜNDEM 05.02.2024, 12:11 05.02.2024, 13:18 Buse Önder
Müşteriden pes dedirten sözler:  ‘Senin gibi taksicileri arkadan vursunlar’

Aydın'ın Efeler ilçesinde taksicilik yapan Mehmet Cihan, gece saat 03.45 sıralarında aldığı kadın müşterisiyle skandal bir olay yaşadı. Kadın müşteri, taksiciye önce küfür etmeye başladı. Yaşanan olay taksinin içindeki güvenlik kamerasına yansırken, taksici Mehmet Cihan, kameraların kayıtta olduğunu belirterek müşterisini uyardı. Ancak kadın müşteri buna rağmen hakaretlerine devam etti.

Kadın müşteri, 'Senin gibi taksicileri arkadan vuruyorlar ya, vursunlar. Senin gibi adamları vursunlar' şeklinde skandal bir ifade kullanarak taksiciyi tehdit etti. Taksici Cihan’ın, olaya karşı sergilediği sabırlı tavrı ve tutumu ise takdir topladı.

Ne olmuştu?

Yaşanan bu olayın İzmir'de meydana gelen Oğuz Erge cinayetinin hemen ardından gelmesi ve taksicilere yönelik şiddetin bir başka örneğini sergilemesiyle dikkat çekti. Oğuz Erge'nin taksi cinayeti, Türkiye genelinde taksicilere yönelik güvenlik endişelerini ve şiddet konusundaki hassasiyeti artırmıştı.

31 Aralık tarihinde, Gaziemir ilçesinde meydana gelen olayda Oğuz Erge'nin kullandığı taksiye binen yüzünde medikal maske ve başında kapüşon bulunan Delil Aysal isimli müşteri üç el ateş ederek taksici Erge'yi yaralamıştı. Delil Aysal, daha sonra taksiyi ve şoförün cebini karıştırarak Erge'nin kulaklık ve cep telefonunu gasbedip, boş kovanları alarak olay yerinden kaçmış, Oğuz Erge ise yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti.

Yorumlar (0)