Murat Kurum'dan İmamoğlu'na "Kandil Uzlaşısı" suçlaması

Sancaktepe metro hattı için açılan çukurlara hafriyat döken İBB yönetimini hedef alan AK Parti'nin Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, "Ekrem İmamoğlu, Kandil Uzlaşısı'nın adayıdır. Heybesinde bundan başka bir şey yoktur." ifadelerini kullandı.

GÜNDEM 24.02.2024, 18:50 Hakan Öksüz
Murat Kurum'dan İmamoğlu'na "Kandil Uzlaşısı" suçlaması

31 Mart seçimleri yaklaşırken AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Bu kez Sancaktepe'yi ziyaret eden Kurum, İBB yönetimine ateş püskürdü.

"Sancaktepe metro hattı için açılan çukurları kapattılar"

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştiren Kurum, "Hafriyat dökmek suretiyle Sancaktepe metro hattı için açılan çukurları kapattılar. 31 Mart akşamı Sancaktepe, bunun cevabını verecek. İstedikleri kadar metro için açılan çukurlara hafriyat döksünler, Sancaktepe'ye metro gelecek." dedi.

"İmamoğlu, Kandil Uzlaşısı'nın adayıdır"

İmamoğlu yönetiminde geçen 5 yıl içinde İstanbul'un hizmetten mahrum kaldığını kaydeden Murat Kurum, "Heybeleri boş, anlatacakları bir şeyleri yok. Heybelerinde 'Kandil Uzlaşısı' gibi kirli bir pazarlıktan başkası yok. İmamoğlu, Kandil Uzlaşısı'nın adayıdır. Kandil İttifakı'na gereken yanıtı 31 Mart'ta verecek miyiz?" diyerek kalabalığa seslendi.

Yorumlar (0)