Muhtarlık kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 4 yaralı

Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde yerel seçimlerde muhtar adaylığı konusunda akraba iki aile fertleri arasında çıkan silahlı kavgada Ali Kiraz hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Aralarında mevcut muhtar Mehmet Göker'in de olduğu 3 kişi gözaltına alındı.

GÜNDEM 17.03.2024, 22:41 Buse Önder
Muhtarlık kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 4 yaralı

Şanlıurfa'nın Harran ilçesine bağlı Konacık Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde meydana gelen üzücü olayda, mevcut muhtar Mehmet Göçer ile aynı mahallede oturan ve akraba olan Kiraz ailesi fertleri arasında muhtarlık adaylığı konusunda yaşanan tartışma kanlı bir kavgaya dönüştü.

İddialara göre, taraflar arasındaki tartışma kısa sürede büyüyerek taş, sopa ve silahların kullanıldığı kavgada tabancayla açılan ateş sonucunda Ali Kiraz (46) ve 4 kişi yaralandı.

Bazı evlerde yangın çıktı

Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ancak Ali Kiraz, sağlık görevlilerinin müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yaralanan diğer 4 kişi ise ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Harran ve Şanlıurfa'daki hastanelere kaldırıldı.

Olayın ardından mahalledeki bazı evlerde çıkan yangınlar ise kundaklama sonucu olduğu belirtilerek itfaiye ekiplerince söndürüldü.

3 kişi gözaltına alındı

Jandarma ekipleri, bölgede yeni bir olay yaşanmaması için güvenlik önlemi aldı. Ayrıca, yaşanan kavga ile ilgili soruşturma başlatıldı ve mevcut muhtar Mehmet Göçer'in de aralarında bulunduğu 3 kişi jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Yorumlar (0)