Masaj salonunda dehşet: Genç kadına kezzaplı saldırı!

Çanakkale'de bir masaj salonunda çalışan Buket Arıyel'in yüzüne kezzap atarak kaçan Ramazan A., Ezine ilçesinde yakalandı.

GÜNDEM 27.12.2023, 15:29 28.12.2023, 11:56 Buse Önder
Masaj salonunda dehşet: Genç kadına kezzaplı saldırı!

Çanakkale'de, İsmetpaşa Mahallesi'nde bulunan bir masaj salonunda gerçekleşen dehşet verici olayda, masaj salonu çalışanı 24 yaşındaki Buket Arıyel, 41 yaşındaki Ramazan A. tarafından yüzüne kezzap atılarak saldırıya uğradı. İddiaya göre, Arıyel ile şüpheli Ramazan A. arasında daha önce yaşanan husumetin etkisiyle gerçekleşen bu korkunç saldırıya salondakiler de şahit oldu.

Şüpheli olay yerinden kaçmıştı

Ramazan A., iddiaya göre, masaj salonunda çalışan Buket Arıyel'in yanına yaklaşarak, aralarındaki husumeti bir adım ileri taşıdı ve genç kadının yüzüne kezzap attıktan sonra hızla olay yerinden kaçtı. Arıyel'in çığlıklarını duyan çevredekiler, durumu hemen 112 acil servise bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından, Arıyel acilen Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastanedeki tedavisi devam ediyor

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, saldırgan Ramazan A.'yı yakalamak için harekete geçti. Kısa sürede Ezine ilçesinde şüpheli Ramazan A.’yı bulan ekipler, şahsı gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli, adliyeye sevk edildi.

Buket Arıyel'in ise hastanedeki tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Olayın detayları adli süreçte gün yüzüne çıkarken, saldırının arkasındaki nedenler ve taraflar arasındaki husumet ise geniş kapsamlı bir soruşturma ile aydınlatılmaya çalışılıyor.

Yorumlar (0)