Koğuşta kavga! Seçil Erzan ile Bahar Candan birbirine girdi

Eski futbolcuları dolandırma iddiasıyla tutuklanan bankacı Seçil Erzan ile aynı koğuşta kalan ucuz otomobil vaadiyle onlarca kişiyi dolandıran çeteye üye olmaktan tutuklanan Bahar Candan birbirine girdi.

GÜNDEM 05.06.2024, 14:27 05.06.2024, 14:27 Şeyda Gül
Koğuşta kavga! Seçil Erzan ile Bahar Candan birbirine girdi

Posta’dan Alev Gürsoy Cimin’in aktardığı habere göre, ucuz otomobil vaadiyle onlarca kişiyi dolandıran çeteye üye olmaktan tutuklanan Nihal - Bahar Candan kardeşlerden birinin tahliyesinin ardından koğuşta gerginlikler arttı. Eski futbolcuları dolandırma iddiasıyla tutuklanan bankacı Seçil Erzan’ın Silivri'deki Marmara Cezaevi'nde 9. Koğuş'ta birlikte kalan Nihal Candan 37 kiloya kadar düşmesinin ardından taliye edilmişti.

Candan ile Erzan kavga etmeye başladı

Kardeşinin tahliye olmasının ardından psikolojisi bozulan Bahar Candan, bir kez hastanelik olmuştu. Daha önce çok iyi geçindiği Seçil Erzan ile kavga etmeye başlayan Bahar Candan, sözlü atışmaların dozunu arttırdı. Sözlü atışmaların yerini ağır hakaretlere bıraktığı ifade edilen Cimin’in haberinde, Bahar Candan’ın Seçil Erzan'ın üzerine "Dolandırıcı" diye bağırarak yürüdüğü ifade edildi.

Bahar Candan sinir krizi geçirdi

Buna üzerine Seçil Erzan’ın “Sen de aynı suçtan buradasın” sözleriyle yanıt vermesi Bahar Candan'ı çileden çıkardı. Candan’ın sinir krizi geçirdiği ifade edilen haberde, her ikisinin de revire götürüldüğü bilgisine yer verildi. Haberde, her iki tutuklunun da avukatlarının koğuşların ayrılması için dilekçe verdiği aktarıldı.

Yorumlar (0)