Kılıçdaroğlu'ndan Uğur Dündar'a ağır sözler!

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanı adaylığı nedeniyle kendisini eleştiren gazeteci Uğur Dündar'a ağır sözlerle yüklendi. İşte Kılıçdaroğlu'nun o mektubu...

GÜNDEM 09.04.2024, 20:05 11.04.2024, 17:47 Hakan Öksüz
Kılıçdaroğlu'ndan Uğur Dündar'a ağır sözler!

Yerel seçimden CHP'nin birinci parti olarak çıkması, akıllara Mayıs 2023'teki genel seçimleri getirdi. Gazeteci Uğur Dündar, kendisini cumhurbaşkanı adayı olarak öne süren eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sert ifadelerle yüklendi, "Tarihi bir fırsatı kaçırdık." dedi. 

Uğur Dündar ne söyledi?

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt ile Kılıçdaroğlu hakkında tartışan Dündar, "İmamoğlu veya Yavaş'ı cumhurbaşkanı adayı yapsaydı şu an bambaşka bir Türkiye'de olacaktık, bambaşka şeyler konuşacaktık. Kılıçdaroğlu'nun buna hakkı yokmuş. Tarih affetmeyecektir, Türk toplumuna iyilik etmedi." ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu verdi veriştirdi 

Uğur Dündar'a yönelik sert bir mektup kaleme alan CHP'nin eski lideri Kılıçdaroğlu, "Bana dış ülkelerin ajanı olup olmadığımı da sormuştunuz canlı yayınlarda. Bunu soracak kadar dengenizi yitirdiniz ama hiçbir şey demedim. Adaylığımı kabul ettirmek için siyasi rüşvet dağıttığıma dair iddialara susarım ancak altılı masa bileşenlerine yapılan rüşvet imasına susmam." ifadeleriyle tepkisini dile getirdi.

Yorumlar (0)