Kanalizasyon çalışmasında göçük! 1 işçi hayatını kaybetti

Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde kanalizasyon çalışması sırasında göçük oluştu. Göçük altında kalan Mehmet Sinan Kubat (33) hayatını kaybetti. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

GÜNDEM 19.04.2024, 14:24 20.04.2024, 17:06 Buse Önder
Kanalizasyon çalışmasında göçük! 1 işçi hayatını kaybetti

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesine bağlı Yavuz Selim Mahallesi'nde, kanalizasyon borusu döşeme çalışmaları sırasında korkunç bir olay meydana geldi. İddialara göre, kanalizasyon borularının döşenmesi esnasında meydana gelen toprak kayması sonucu bir göçük oluştu.

Bu kritik anlarda kanalda çalışmakta olan işçilerden Mehmet Sinan Kubat, göçük altında kaldı.

Cansız bedeni bulundu

Çevrede bulunanlar tarafından hemen yetkililere haber verildi. İtfaiye, sağlık ekipleri, AFAD ve jandarma ekipleri, acil bir şekilde olay yerine sevk edildi. Ekiplerin yoğun çabaları sonucunda, göçüğün altında kalan Mehmet Sinan Kubat'ın cansız bedeni enkaz altından çıkarıldı. Olayın ardından Kubat'ın cenazesi, otopsi için Bozova Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Yaşanan bu acı olayın ardından yetkililer, detaylı bir inceleme başlatarak olayın nedenlerini araştırmaya başladılar. Göçüğün meydana gelme sebepleri ve alınabilecek önlemler konusunda çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Yorumlar (0)