Hatay'da korkutan yangın! İşçilerin yatakhanesinde yangın çıktı

Hatay'da bir şantiye alanında yer alan üç katlı prefabrik işçi yatakhanesinde yangın çıktı. Yangın, işçiler arasında paniğe yol açarken, itfaiye ekipleri yangını yoğun bir çalışmanın ardından kontrol altına alabildi.

GÜNDEM 05.06.2024, 09:25 Melina Ay
Hatay'da korkutan yangın! İşçilerin yatakhanesinde yangın çıktı

Yangın, dün akşam saat 21.30 sıralarında Hatay’ın Antakya ilçesine bağlı Gülderen Mahallesi'nde bulunan şantiye alanında yaşandı. İddiaya göre, yangının çıkış sebebi bilinmiyor. Yangın, işçiler arasında rehavete neden oldu. Panikleten yangın hızla tüm yatakhaneyi sardı. Hatay Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, yangını iki saatlik bir çalışmayla kontrol altına alabildi. Ancak, yangın sonucunda geniş bir alan kullanılamaz hale geldi. İlk değerlendirmelere göre yangında yaralanan olmadığı bildirildi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi de sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, çıkan yangına tüm ekiplerinin seferber olduğunu söyledi. 9 araç ve 27 personeliyle birlikte sahada olduklarını kaydeden Belediye, “Ölen veya yaralanan olmaması tesellimiz” diyerek, can kaybının olmadığını da duyurdu.

Yorumlar (0)