Güzel havayı fırsat bilip bayramı parkta değerlendirdiler

Bayramın 3’üncü gününde de parklar, ailelerle dolup taşarken, şehrin stresinden uzaklaşmak ve doğayla iç içe vakit geçirmek isteyenler için ideal bir alternatif sunuyor.

GÜNDEM 12.04.2024, 12:32 15.04.2024, 09:34 Melina Ay
Güzel havayı fırsat bilip bayramı parkta değerlendirdiler

Ankara'da kalan vatandaşlar, bayram tatilini parklarda geçirerek keyifli vakit geçiriyor. Şehir dışına çıkanların aksine, parklara akın eden Başkentliler, trafik yoğunluğunun azalmasıyla birlikte cadde ve sokaklardan uzaklaşıp parklarda buluşuyor. Parklarda renkli görüntüler oluşurken, sıcak havayı değerlendiren vatandaşlar çocuklarıyla birlikte Dikmen Vadi Parkı'nı tercih etti.

Motive ediyor

Hukuk öğrencisi Aleyna Altunok, ailesiyle stresten uzaklaşmak için geldiği parkta, buranın atmosferinin çok rahatlatıcı olduğunu belirtti. Parkın insanı dinlendirici ve motive edici bir ortama sahip olduğunu dile getiren Altunok, okul ve hayatın stresini burada atmanın kolay olduğunu ifade etti. Ağaçlar, orman ve suyla çevrili bir ortamda kendilerini daha rahat hissettiklerini söyleyen Altunok, böyle bir ortamda geçirdikleri bayram tatilinin çok güzel olduğunu vurgulayarak bu vesileyle herkesin bayramını kutladı.

“Her sene aynı zamanda geliyoruz”

Anne Asuman Altunok, “Ankara'nın en güzel parklarından birisi Dikmen Vadisi. Her sene aynı zamanda gelmeye çalışıyoruz. Burası çok güzel bir park vakit bulunca gelmek istedik. Sakura ağaçları bu sene de çok güzel. Tomurcuklular şeklinde açmış. Ailemle oğlumla ve kızımla Beraber buradayız. Burada çok güzel stres atıyoruz. Vadiyi tamamıyla dolaşıyoruz. Vadi çok güzel. Bu sene daha da daha üstüne katmış. Temizlik yapılmış, çok güzel ortam. Herkesi buraya davet ediyoruz” dedi.

Ailesi ile birlikte gelen İlhami Yılmaz ise, Aile parklarını gezdiklerini güzel vakit geçirmek istediklerini dile getirdi.

Yorumlar (0)