Fatih camii imamı Galip Usta taburcu edildi

İstanbul Fatih Camii İmamı Galip Usta, geçtiğimiz Pazartesi günü meydana gelen bıçaklı saldırının ardından Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesi'nde yapılan tedavinin ardından taburcu edildi.

GÜNDEM 15.01.2024, 12:35 16.01.2024, 11:23 Buse Önder
Fatih camii imamı Galip Usta taburcu edildi

Geçen hafta cami içerisinde bir saldırı sonucu yaralanan Galip Usta tedavisinin ardından taburcu edildi. Tedavi süreci boyunca gösterdiği iyileşmenin, hastane yetkilileri ve sağlık personelinin büyük çabasıyla gerçekleştiği vurgulanırken Usta, hastane çıkışında konuştu.

Galip Usta, "Önce yüce Allah'a hamd ediyorum. Menfur saldırıdan bizi muhafaza eyledi. Bu bir haftalık süreç içerisinde başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere arayan, soran, ilgilenen, tüm dostlara teşekkür ediyorum. Dualarını esirgemediler, Allah hepsinden razı olsun." ifadelerini kullandı.

‘Şehitlerin haberini duydukça benim acı daha hafif kalmıştır’

Saldırıda aynı zamanda yaralanan öğrencisi Bilal Erdem ile birlikte hastanede tedavi gören Usta, sağlık personelinin büyük çabası ve dualarla iyileşme sürecini atlatarak taburcu edildiğini vurguladı. Galip Usta, hastane yetkilileri, başhekim, başhekim yardımcısı, rektör ve rektör yardımcısı dahil olmak üzere personelinin özverili çalışmalarına teşekkür etti.

Usta, konuşmasında şehitlerin haberlerini duydukça yaşadığı acının daha hafif kaldığını belirtti ve "Allah ülkemizi, birliğimizi, huzurumuzu bozmaya çalışan, dahili ve harici düşmanlara fırsat vermesin diyorum" dedi.

‘En kısa zamanda camiye geçmeyi arzu ediyorum’

Bir an önce camiye dönme arzusu olduğunu belirten Usta, "Şimdi, inşallah eve geçeceğiz. Biraz istirahate geçeceğim, Allah izin verirse istirahat edeceğim. Tabi tedavi biraz sürebilir, sesimin iyileşmesi… İnşallah en kısa zamanda camiye geçmeyi arzu ediyorum. Bir dinlenme süreci var, gayet iyiyim, hamd olsun. Dinlenmeye, zamana bağlı bir iyileşme söz konusu olacak. İnşallah iyileştiğimde de kısa zamanda camide göreve başlayacağım inşallah" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)