Eşini çekiçle öldüren katil mahkemeye çıkarıldı “seni sevmiyorum, defol git başımdan”

Burdur’da dinî nikahla evli olduğu eşini çekiçle öldürüp testereyle parçalara bölen Afganistan uyruklu katil zanlısı bugün hakim karşısına çıktı.

GÜNDEM 17.12.2019, 20:41
Eşini çekiçle öldüren katil mahkemeye çıkarıldı “seni sevmiyorum, defol git başımdan”

Burdur Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada 42 yaşındaki tutuklu sanık Sayed Aghel Razavı, sanığın avukatı ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü avukatı katıldı.

Hakimin söz sırası verdiği katil zanlısı Razavı, cinayet eylemini gerçekleştirmesinden bir ay öncesine kadar birlikte yaşadığı dinî nikahlı eşiyle kavgalı olduğunu söyledi.

“seni sevmiyorum, defol git başımdan” sözüne öfkelenmiş!

Büyük ümitlerle Türkiye’ye göç ettiğini aktaran Razavı, öldürdüğü dinî nikâhlı eşinin aralarındaki yaş farkından dolayı “seni sevmiyorum, defol git başımdan” dediğini iddia etti.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü avukatı cezai indirim uygulanmaksızın yargı talep etti

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından atanan müdahil avukat da, müdürlük adına şikâyetçi olduğunu ve katil zanlısının cezai indirim uygulanmaksızın yargılanmasını talep etti.

Mahkeme heyeti, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünün eksik evraklarını tamamlaması için duruşmayı erteme kararı aldı.

Dinî nikâhlı eşini baltayla parçalamıştı

Burdur’da, 9 Şubat 2019 tarihinde boş bir arazide toprağa gömülü balta ve testereyle parçalanmış kadın cesedi bulunmuştu. Cesedin 26 yaşındaki Afganistan uyruklu Masoudeh Hashemı’ya ait olduğu belirlenmiş ve tutuklanan Sayed Aghel Razavı’ya ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talebiyle dava açılmıştı.

Yorumlar (0)