Erdoğan görevi başındaki askerlere seslendi

Erdoğan, Yaşar Güler'in 6'ncı Kolordu Komutanlığı ve Ortak Özel Görev Kuvvet Komutanlığı ziyareti esnasında, telefonla burada görev yapan askerlerin yeni yılını tebrik etti.

GÜNDEM 31.12.2023, 22:51 01.01.2024, 17:44
Erdoğan görevi başındaki askerlere seslendi

MSB (Milli Savunma Bakanlığı) tarafından gerçekleştirilen açıklama doğrultusunda, Milli Savunma Bakanı Güler, 10'uncu Tanker Üs Komutanlığı ile TCG GÖKOVA'ya yaptığı ziyaretlerin akabinde Kilis Çıldıroba'ya geçti. 

Yaşar Güler ve beraberindeki heyet, 6'ncı Kolordu Komutanlığına ve Ortak Özel Görev Kuvvet Komutanlığına giderek burada görev yapan askerlerin yeni yılını tebrik etti. 



Askerlere hitap etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise telefonla bölgede görev yapan Mehmetçik'e seslenerek, yeni yıllarını tebrik etti.

"Suriye hududundaki bu mücadelede aldığımız sonuçlar, oralarda ortaya koydukları kahramanca mücadele her an bizim için ne kadar güvende olduğumuzun bir işaretidir." diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehitlere Allah'tan rahmet, gazilere ise şifalar temenni etti. 

Erdoğan, şu ifadeleri paylaştı:

"2023 senesini nasıl geride bıraktığımızı, bırakmakta olduğumuzu herhalde dile getirmeye gerek yok. Fakat umuyorum ki ilerleyen süreçte biz kahramanlarımızla beraber güvenlikteyiz, güvendeyiz ve bu şekilde de yolumuza inşallah devam edeceğiz. Ben tüm er, erbaş, tüm komutanlarımızın gözlerinden öpüyorum ve yeni yılın hayırlara vesile olmasın Allah'tan temenni ediyorum. Sizlere saygı, sevgi ve selamlarımı gönderiyorum."

Yorumlar (0)