Erdoğan'dan Uysal için başsağlığı mesajı

Erdoğan, kalp krizi neticesinde yaşamını yitiren AK Parti Balıkesir İl Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Murat Uysal için başsağlığı temenni etti.

GÜNDEM 31.12.2023, 21:06 01.01.2024, 14:34
Erdoğan'dan Uysal için başsağlığı mesajı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden, "AK Parti Balıkesir İl Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Murat Uysal'ın kalp krizi neticesinde yaşamını yitirmesinden büyük bir üzüntü duydum. AK Parti çatısı altında nice hizmetlerde bulunan kardeşimize Allah'tan rahmet, ailesine ve bütün teşkilatımıza başsağlığı temenni ediyorum." paylaşımında bulundu.

Fıtık operasyonu geçirmişti

Kısa bir süre evvel Atatürk Şehir Hastanesinde fıtık operasyonu yapılan ve tedavisi evinde süren 31 yaşındaki Uysal, geçirdiği kalp krizi neticesinde hayatını kaybetti.

Uysal'ın ölümü, sevenleri, yakınları ve partililer arasında üzüntüye yol açtı. 

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı taziye mesajında, "Acımız çok büyük. AK Parti Balıkesir Gençlik Kolları Başkanı, dava arkadaşımız Hüseyin Murat Uysal'ın vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve AK Parti'ye başsağlığı temenni ediyorum. Başımız sağ olsun. Mekanı cennet, ruhu şad olsun." ifadelerine yer verdi. 

Yorumlar (0)