Erdoğan'dan Özgür Özel'e mesaj: "Onu da kurtaracağız!"

Manisa'da yapılan mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e verdi veriştirdi. "31 Mart'ta boynuna vurulan prangalardan kurtaracağız onu." diyen Erdoğan, "İstanbul ile Mersin'deki kirli ittifakın farkındayız. Birkaç belediye alabilmek için siyasi bölücülere teslim oldular." ifadelerini kullandı.

GÜNDEM 27.02.2024, 15:32 27.02.2024, 16:26 Hakan Öksüz
Erdoğan'dan Özgür Özel'e mesaj: "Onu da kurtaracağız!"

Yerel seçimler öncesi il il gezen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, bu kez Manisa'daydı. AK Parti'nin Manisa mitinginde vatandaşlara hitap eden Recep Tayyip Erdoğan, isim vermeden CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i eleştirdi. 

"Boynuna vurulan prangalardan kurtaracağız onu"

Erdoğan, "31 Mart'ta onu da maruz kaldığı eziyetten kurtaracak ve özgürleştireceğiz. Kendi partisine söz geçiremiyor ama buralarda borusunu öttürmeye çalışıyor. Kendini boşuna paralamasına gerek yok. Boynuna vurulan prangalardan kurtaracağız onu." dedi.

"2025 itibarıyla ekonomide yükselişe geçeceğiz"

Ekonomideki sorunların 2024 sonundan itibaren hafiflyeceğini vurgulayan Erdoğan, "2025 itibarıyla yükselişe geçeceğiz. Hiçbir proje geliştirmeden milleti kendilerine mahkum etmek isteyenlerin hevesi kursağında kalacak. Şu anki CHP Genel Başkanı'nı kimse takmıyor. İç pazarlıklara kendilerini kaptırdıkları için Manisa Saruhanlı'da aday listelerini yetiştiremediler." ifadelerini kullandı.

"İstanbul ile Mersin'deki kirli ittifakın farkındayız"

İstanbul ile Mersin'de kirli bir ittifakın kurulduğunu kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Her işlerini gizli saklı yapıyorlar. Türkiye düşmanlarıyla birlikte hareket ediyorlar. Şehirlerimizi, kirli pazarlıklarının mezsi yapmaya çalışıyorlar. Türkiye'de ve dünyada olup bitenler umurlarında değil." eleştirisinde bulundu.

"Birkaç belediye alabilmek için siyasi bölücülere teslim oldular"

CHP ile DEM Parti arasındaki yakınlaşmayı eleştiren Erdoğan, "Birkaç belediye alabilmek için siyasi bölücülere teslim oldular. Hükümet zaten Cumhur İttifakı'nda. Belediyeyi de aldığımız takdirde Ankara ile Manisa el ele verecek. Hizmetler artarak sürecek." dedi.

Yorumlar (0)