Denizli'de zehir tacirlerine baskın! 2 kişi tutuklandı

Denizli’de zehir tacirlerine yönelik düzenlenen operasyonda 2 şahıs tutuklandı.

GÜNDEM 28.01.2024, 13:30 29.01.2024, 18:10 Buse Önder
Denizli'de zehir tacirlerine baskın! 2 kişi tutuklandı

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir süredir takip ettikleri 2 şüpheliye yönelik başarılı bir operasyon düzenledi. Gerçekleştirilen operasyon sonucunda 2 zehir taciri yakalanarak gözaltına alındı.

Şüphelilerin evleri ve araçlarında yapılan aramalarda ise polis ekiplerini şaşırtan bir manzara ortaya çıktı: Zehir tacirleri, evlerinin bir odasını uyuşturucu madde imal etmek amacıyla donatmışlardı.

Birçok maddeye el kondu

Yapılan detaylı aramalarda, 3 parça halinde 12,6 gram eroin, 48 gram metamfetamin, 3 gram tütünle karıştırılmış esrar, 22 kök saksı içerisinde hint keneviri, 1 adet havalandırma borusu ve filtresi, 4 adet projeksiyon aydınlatma cihazı, 2 adet mor renkli led aydınlatma, 1 adet çadır materyalleri ve 130 adet fişek ele geçirildi.

Soruşturma devam ediyor

Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan adliyeye sevk edildi. Çıkarıldıkları mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderilen 2 şüphelinin evlerinde bulunan uyuşturucu madde imalatına dair malzemelerle birlikte ele geçirilen maddeler de delil olarak dosyaya eklendi.

Yorumlar (0)