Demet Özdemir isyan etti: Lanet olsun size!

Ünlü oyuncu Demet Özdemir, dizi setlerindeki tuvalet karavanları ile ışık ekipmanlarının deprem bölgesine gönderilmesi hakkında Twitter'dan paylaşım yaptı. Daha sonra bir Instagram hikayesi paylaşan Özdemir, "Gönderdiğimiz yardımların üzerine çökerseniz size lanet olsun." ifadelerini kullandı.

GÜNDEM 09.02.2023, 09:26 10.02.2023, 13:20 Hakan Öksüz
Demet Özdemir isyan etti: Lanet olsun size!

"Doğduğun Ev Kaderindir" ve Erkenci Kuş" gibi dizilerle tanınan başarılı oyuncu Demet Özdemir, deprem fırsatçılarına lanet okudu. Deprem bölgesine set araçlarını yolladıklarını kaydeden ünlü oyuncu, arama kurtarma çalışmalarıyla ilgili sosyal medya hesaplarından sık sık paylaşımlar yaparak insanlara yardımcı olmaya çalıştı.

"Bizlerin karavanları nerede?"

Demet Özdemir, dizi setlerinde kullanılan tuvalet karavanlarının ve ışık malzemelerinin deprem bölgesine gönderilmesiyle ilgili Twitter'dan paylaşım yaptı.

"Sizi vicdanınızla baş başa bırakıyorum"

Afet bölgesinden gelen yağmacılık ve fırsatçılık haberleri üzerine küplere binen Demet Özdemir, daha sonra Instagram hesabından zehir zemberek bir paylaşımda bulundu. "Gönderdiğimiz yardımların üzerine çökerseniz size lanet olsun." ifadelerini kullanan Özdemir, "Sizi kendi vicdanınızla baş başa bırakıyorum." diyerek tepki gösterdi.

Yorumlar (0)