CHP'deki DEM Parti tartışmasına İmamoğlu da katıldı!

CHP lideri Özgür Özel ile partinin Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal arasında DEM Parti üzerinden yaşanan atışmaya, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da katıldı. Köksal'ın açıklamasına tepki gösteren İmamoğlu, "Böyle diyen biri ya başka iş ya da başka parti bulacak." dedi.

GÜNDEM 07.03.2024, 15:35 08.03.2024, 09:25 Hakan Öksüz
CHP'deki DEM Parti tartışmasına İmamoğlu da katıldı!

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal'ın, "Kazanırsam belediyenin kapısı DEM Partililere kapatılacak." şeklindeki ifadesinin ardından konuşan CHP lideri Özgür Özel, "Sürçü lisan oldu. Her partiye kapımız açık." yorumunu yapmıştı. Özel'in bu çıkışı sonrası geri adım atmayan Köksal, "DEM'e de HÜDAPAR'a da yer yok." diyerek CHP liderine karşı çıkmıştı.

Ekrem İmamoğlu'ndan tepki: "Ya başka iş bulacak ya da başka parti"

Özgür Özel ile Burcu Köksal arasında DEM Parti üzerinden yaşanan atışmaya İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu da katıldı. 

Burcu Köksal'ın açıklamasına tepki gösteren CHP'li İmamoğlu, "Belediye başkanı olduğu takdirde bazı siyasi partiden kişileri belediyeye almayacağını söyleyenler, başka iş veya başka parti bulacak. Ben de CHP'liyim ama parti ayırt etmeksizin İstanbul'daki herkese hizmet ediyorum." dedi.

Yorumlar (0)