Özgür Özel ile CHP'li aday arasında DEM Parti atışması!

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal'ın, "Kazanırsam belediyenin kapısı DEM Partililere kapatılacak." açıklaması sonrası CHP lideri Özgür Özel, "Sürçü lisan oldu. Her partiye kapımız açık." dedi. Özel'in açıklaması sonrası ifadelerini değiştirmeyen Burcu Köksal, "DEM'e de HÜDAPAR'a da yer yok." diyerek CHP liderine karşı çıktı.

SİYASET 07.03.2024, 11:46 Hakan Öksüz
Özgür Özel ile CHP'li aday arasında DEM Parti atışması!

31 Mart'taki yerel seçimler yaklaşırken siyasi ortam kızışıyor. Bir yanda AK Parti ile Yeniden Refah Partisi, diğer yanda ise CHP ile DEM Parti arasında sürtüşme yaşanıyor. 

Burcu Köksal: "DEM Parti'ye kapımız kapalı"

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal'ın yaptığı bir konuşma, DEM Parti ile yaşanan gerilimi artırmıştı. CHP'nin seçim koordinasyon merkezinin açılışında seçim otobüsünün üzerine çıkan Burcu Köksal, "Ben seçilirsem DEM Parti dışındaki bütün partilere belediyenin kapısını açacağım. Bunu AK Parti söyleyemez, sadece perde arkasında pazarlık yapmayı bilirler." ifadelerini kullanmıştı.

Özgür Özel: "Her partiye kapımız açık"

CHP Genel Başkan Özgür Özel, Uşak'ta yapılan mitingdeki sözleriyle Burcu Köksal'ı boşa düşürdü. Köksal'ın "sürçü lisan" ettiğini kaydeden Özgür Özel, "Bütün belediyelerimizin kapıları, her siyasi partiye sonuna kadar açıktır." dedi. CHP lideri Özel'in bu açıklaması, partide tartışmalara neden oldu. 

Burcu Köksal'dan net açıklama: "DEM'e de HÜDAPAR'a da yer yok"

Parti lideri Özgür Özel'in konuşmasının ardından sosyal medyadan açıklamada bulunan CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal, "Suriyelileri, buradan yollayacağımı söylüyorum. Belediyeyi DEM Partililerle yöneteceğimizi söylüyorlar, ben ise 'bedelsiz ev yapacağım' diyorum. Afyonkarahisar'ı HÜDAPAR’lılarla da DEM’lilerle yönetmeyeceğim." ifadeleriyle tepkisini gösterdi.

Yorumlar (0)