Belediye otobüsünde dehşet anları: Lise müdürü ve oğlu yaşlı çifte saldırdı

Lise müdürü olduğu belirlenen 43 yaşındaki İsmet T. ve 17 yaşındaki oğlu Ahmet Oğuz T., bilinmeyen bir nedenle belediye otobüsünde seyahat eden 77 yaşındaki R.P. ve 71 yaşındaki eşi H.P. ile tartıştı. Tartışmanın ardından baba ile oğlu, yaşlı çifte saldırarak şiddet uyguladı.

GÜNDEM 28.02.2024, 19:56 Buse Önder
Belediye otobüsünde dehşet anları: Lise müdürü ve oğlu yaşlı çifte saldırdı

Mersin'de kaydedilen şok edici bir görüntü, belediye otobüsünde yaşanan dehşet verici bir olayı ortaya çıkardı.

Mersin'in Toroslar ilçesinde, Mersin Şehir Hastanesi'ne giden bir otobüste meydana gelen olayda, lise müdürü olduğu belirtilen İsmet T. ve oğlu Ahmet Oğuz T., kalp pili takılı ve vücudunun sağ kısmını kullanamayan böbrek yetmezliği hastası R.P. ve eşi H.P. ile aralarında bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı.

Yaşlı adamın üstüne çıktı

Tartışma sırasında önce Ahmet Oğuz T. ardından da baba İsmet T., R.P. ve eşi H.P.'ye saldırdı. Otobüsün güvenlik kamerası tarafından kaydedilen dehşet verici anlarda İsmet T., R.P.'nin üzerine çıkarak yaşlı adamı feci şekilde dövdü.

Olayın şüphelileri olan baba ile oğlu, yaşanan şiddetin ardından çift tarafından şikayet edildi. Aynı gün içinde gözaltına alınan şüpheliler, verdikleri ifadelerin ardından adli makamlara sevk edildi.

İsmet T.'nin tutuklandığı, oğlu Ahmet Oğuz T.'nin ise serbest bırakıldığı öğrenildi.

Yorumlar (0)