Bayrampaşa'da inşaat çalışmasında su borusu patladı

İstanbul’da bir inşaat çalışması esanasında iş makinası su borusunu patlattı. Borudan çıkan su, metrelerce yükseğe ulaştı. İSKİ ekipleri, zarar gören boru hattını onarma çalışmalarını başlattı.

GÜNDEM 12.06.2024, 01:30 Melina Ay
Bayrampaşa'da inşaat çalışmasında su borusu patladı

Olay, dün akşam saat 17.00 sıralarında, İstanbul’un Bayrampaşa ilçesine bağlı Kocatepe Mahallesi 50. Yıl Caddesi üzerinde meydana geldi. İddialara göre, cadde üzerindeki boş alanda yapılan inşaat çalışması sırasında kepçe operatörü, kazı çalışmalarına başladı. Ancak, kazı sırasında su, elektrik ve internet hatlarının bulunduğu alana zarar verdi ve su hattı patladı. Patlayan borudan fışkıran su, etraftaki metrelerce yükseğe sıçradı. Çalışmalara ara verildikten sonra, İSKİ ekipleri zarar gören boruyu onarmak için hemen çalışma başlattı. Bu anlar ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

İSKİ tarafından yapılan açıklamada, “Şebeke hatlarını besleyen bölgemizde meydana gelen dış etkenli bir yapı inşaatı sırasındaki hasar nedeniyle Bayrampaşa İlçesi'nde bulunan Yıldırım ve Muratpaşa Mahallelerine su temini geçici olarak durdurulmuştur. Sorunun giderilmesi için ekiplerimiz çalışmalarını sürdürmektedir. Normal su temini, en geç Salı günü saat 23.59'a kadar sağlanacaktır” denildi.

Yorumlar (0)