Bakan Akar duyurdu: PKK'ya ağır darbe

Hulusi Akar, "Gazilerimizin, şehitlerimizin kanlarını hiçbir zaman yerde bırakmadık, değerli ailelerinin gözyaşlarının hesabını tek tek sorduk, sormayı sürdürüyoruz. Mehmetçik son 2,5 ay içerisinde 306 teröristi etkisizleştirdi." dedi.

GÜNDEM 19.03.2023, 19:31 20.03.2023, 16:20
Bakan Akar duyurdu: PKK'ya ağır darbe

Milli Savunma Bakanı Akar, 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremden etkilenen kentlerden Hatay'daki çalışmalarını sürdürüyor.

Bu çerçevede beraberinde Milli Savunma Bakan Yardımcısı Alpaslan Kavaklıoğlu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve Genelkurmay 2. Başkanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu ile Hatay'a bağlı Kırıkhan ilçesinde depremin yaralarının sarılmasına yönelik olan faaliyetleri inceledi.



"Hiç kimse bizi durduramaz" 

Şehitlerin hatıralarını hiçbir daim unutturmayacaklarını ifade eden Akar, şöyle konuştu:

"Gazilerimizin, şehitlerimizin kanlarını hiçbir zaman yerde bırakmadık, değerli ailelerinin gözyaşlarının hesabını tek tek sorduk, sormayı sürdürüyoruz. Türkiye'nin savunması, 85 milyon yurttaşımızın güvenliği, huzur ve rahat içerisinde yaşaması için çabalıyoruz. Bunun için de son terörist etkisizleştirilinceye değin mücadeleye devam edeceğiz. Vatandaşlarımızı, başına musallat olan bu terör belasından kurtarmak için her ne gerekiyorsa yapmayı sürdüreceğiz. Bu hususta hiçbir tereddüt yok, hiç kimse bizi durduramaz. En sonunda da alnımızın akıyla milletimizi, vatanımızı bu terör belasından kurtarıyor olacağız. Şu anda bile Suriye ve Irak'ın kuzeyinde faaliyetlerini sürdüren Mehmetçik, son 2,5 ay içerisinde 306 teröristi etkisizleştirdi."

Yorumlar (0)