Akrabasından Seçil Erzan'a: "Numaramı 'azrailim' diye kaydet"

Seçil Erzan'ın "yüksek karlı gizli fon" davası kapsamında telefonu incelendi, ayrıntılar bilirkişi raporunda yer aldı. Erzan'ın kuzeni Tanın Yılmaz'ın eşi Merve Özer Yılmaz tarafından atılan mesajlar ortaya çıktı. Merve Özer Yılmaz'ın "Köylü kurnazı foncu", "Pis lağım faresi" ve "Numaramı 'azrailim' olarak kaydet" gibi mesajlar atarak Seçil Erzan'a yüklendiği kaydedildi. İşte o yazışmalardan detaylar...

GÜNDEM 29.02.2024, 13:55 Hakan Öksüz
Akrabasından Seçil Erzan'a: "Numaramı 'azrailim' diye kaydet"

Tutuklu sanık Seçil Erzan'ın başrolünde olduğu "yüksek karlı gizli fon" davasında 7 sanık yargılanıyor. Sanıklardan 2'sinin tutuklu yargılandığı dolandırıcılık davasından yeni detaylar ortaya çıktı. Seçil Erzan'ın 4 cep telefonu ile 3 sim kartının yanı sıra sanıklar Atilla Yörük, Ali Yörük ve Nazlı Can'a ait cep telefonu ve sim kartları ile ilgili bilirkişi raporu tamamlandı.

Merve Özer Yılmaz'dan Seçil Erzan'a: "Köylü kurnazı foncu"

Mahkemeye yollanan bilirkişi raporunda yer alan tutuklu sanık Seçil Erzan ve kuzeni Tanın Yılmaz arasındaki yazışmalar dikkat çekti. Tanın Yılmaz'ın eşi olduğu bildirilen Merve Özer Yılmaz'ın, Seçil Erzan'a gönderdiği mesajlarda "köylü kurnazı foncu" ifadesini kullanması dikkat çekti.

"Numaramı 'azrailim' olarak kaydet"

Merve Özer Yılmaz tarafından Seçil Erzan'a yollanan mesajlarda, "Pis lağım faresi foncu", "Bizden çaldıklarını geri ödemezsen yarın şov başlasın", "Bizden habersiz sahte fona para aktarıp çocuğumuzun geleceği olan parayı yok etme hakkını sana kim verdi", "Numaramı 'azrailim' olarak kaydet" ve "ipini ben çekerim" gibi ifadeler yer aldı. 

"Gel beni öldür de kurtul"

Merve Özer Yılmaz'ın mesajlarına karşılık olarak Seçil Erzan'ın, "Beni rahat bırak Merve, çözeceğim bu işleri" ve "Gel beni öldür de kurtul" şeklinde yanıtlar verdiği görüldü. Buna yanıt olarak Merve Özer Yılmaz'ın, "Senin ölün de para etmez hırsız." mesajını attığı kaydedildi.

Yılmaz çiftinden "pislikler" diye bahsetti

Seçil Erzan'ın, telefonunda "Nuri Bey" olarak kayıtlı kişiye gönderdiği mesajda, "Bozcaada'ya 300 bin dolar borç var. Çarşamba günü ödeyip orayı üzerine al da o pisliklere kalmasın." ifadeleri yer aldı. Nuri Bey'in, "O pislikler kim" sorusuna Erzan'ın, "Merve ve Tanın" yanıtını verdiği belirtildi.

Yorumlar (0)