Akıl almaz olay! İntihar etmek için iki akrep yedi

İki akrep yiyerek hayatına son vermek isteyen bir kişi yolcu otobüsünde fenalaşınca kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

GÜNDEM 16.04.2024, 16:01 17.04.2024, 18:03 Buse Önder
Akıl almaz olay! İntihar etmek için iki akrep yedi

Kayseri'nin Kocasinan ilçesine bağlı Hasancık köyünde yaşayan 56 yaşındaki Bilal Yiğit, yaşadığı bunalım sonucunda 2 akrep yedi. Korkunç olayın perde arkası, Samsun'un Havza ilçesinde bir otobüs yolculuğunda ortaya çıktı.

Yiğit'in seyahat ettiği otobüs, Samsun'a gitmekteydi. Ancak yolculuk sırasında sağlık durumu aniden kötüleşen Bilal Yiğit, otobüs içinde fenalaştı.

Akrep yediğini itiraf etti

Havza Devlet Hastanesi'ne yetişen otobüs, acil müdahale için durduruldu ve Bilal Yiğit hastaneye kaldırıldı. Ancak durumun ciddiyeti sebebiyle, Yiğit daha ileri tedavi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Hastaneye ulaştırılan Yiğit, durumuyla ilgili önemli bir ifşaatte bulundu. Yiğit, köyünde ölmek için bilinçli bir şekilde 2 akrep yediğini belirtti.

Bu itiraf, olayın daha da ilginç bir hal almasına neden oldu.

Hayatını kaybetti

Ancak, tüm çabalara rağmen, Bilal Yiğit kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Yiğit'in cansız bedeni, Adli Tıp Kurumu Samsun Grup Başkanlığı'na gönderilmek üzere otopsi için hastaneden alındı.

Bilal Yiğit'in kesin ölüm sebebi otopsi sonucunda netlik kazanacak.

Yorumlar (0)