AK Parti'den Yavaş ve İmamoğlu'na tepki

Ömer Çelik, "CHP'deki bu telaş nedir? İki belediye başkanı, demokrasimiz adına utanç verici bir açıklamada bulundu. 'Kılıçdaroğlu 13'üncü Cumhurbaşkanı'dır.' dediler. Çıkıp AA'ya saldırıyorlar ve seçim neticesini ilan ediyorlar. Bu diktatörce yaklaşımdır." dedi.

GÜNDEM 14.05.2023, 21:09
AK Parti'den Yavaş ve İmamoğlu'na tepki

AK Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Çelik, son duruma ilişkin açıklamada bulundu.

"CHP'deki bu telaş nedir?"

Ömer Çelik'in açıklamalarından öne çıkanlar ise şunlar:

"Neticeleri beklerken, siyasi partiler kendi televizyon kanallarından bilgilendirme yapıyor. Aynı şekilde AA (Anadolu Ajansı) da ANKA da bilgilendirmede bulunuyor. Ama henüz neticeler kesinlik kazanmadan, hatta neticeler üzerinde kati yorumlar yapılması hususunda bir netice ortaya çıkmamışken karşı ittifakın belediye başkanları, sözcüsü televizyonlara çıkarak AA'nın verileri çarpıttığını ifade ediyor. AA tüm bu verileri gerçek kişilerden alıyor. Verilerini bir partinin beğenip beğenmemesi çok önemli değil. CHP'deki bu telaş nedir? İki belediye başkanı, demokrasimiz adına utanç verici bir açıklamada bulundu. 'Kılıçdaroğlu 13'üncü Cumhurbaşkanı'dır.' dediler. Çıkıp AA'ya saldırıyorlar ve seçim neticesini ilan ediyorlar. Bu diktatörce yaklaşımdır. 

"Sayım devam ediyor"

Ortaya çıkan neticede Sayın Cumhurbaşkanımız açık farkla önde gidiyor. Buna karşın biz çıkıp bir açıklamada bulunmuyoruz. Rahat olun. Neticede halk oyunu verdi. Birkaç saat içinde veriler açıklanacak. Şimdiden cumhurbaşkanını ilan etmek çok sorumsuzca bir davranıştır. Resmi neticeler açıklanmadan evvel bir tansiyon oluşturulmasına izin vermeyiz. Sandığın neticesine karşı da şimdiden lekeleme çalışması yapıyorlar. Bunlar neticeye saygı duymadığı için şimdiden altlık hazırlamaktalar. Yaptıkları açıklamalar da zihniyeti gözler önüne sermiştir. Sayım devam ediyor."

Yorumlar (0)