AK Parti'de Ankara adayı mesaisi: İşte tarih ve saat…

AK Parti Ankara adayının da açıklanacağı o toplantı için gün ve saat müjdesi verdi. İşte detaylar…

GÜNDEM 15.01.2024, 17:28 15.01.2024, 17:31 Buse Önder
AK Parti'de Ankara adayı mesaisi: İşte tarih ve saat…

İstanbul merkezli olarak geçtiğimiz Pazar günü bazı büyükşehirlerle ilgili açıklamaların yapıldığını belirten Erdoğan, bu hafta Pazar ise Ankara merkezli olarak büyükşehirler ve diğer illerin açıklamalarını yapacaklarını ifade etmiş ancak bu toplantı ertelenmişti.

AK Parti'nin 14 Ocak'ta planlanan ancak Pençe Kilit bölgesinde yaşanan şehit haberleri nedeniyle ertelenen aday tanıtım toplantısı için yeni tarih belirlendi. Parti tarafından yapılan açıklamaya göre, toplantıda Ankara adayının da tanıtılacağı ifade edildi.

Toplantı 18 Ocak’ta gerçekleşecek

14 Ocak'taki aday tanıtım toplantısının Pençe Kilit bölgesindeki 9 askerimizin şehit olması sebebiyle ertelendiği bilgisi verildi. Ancak, yeni düzenleme ile birlikte toplantının 18 Ocak Perşembe günü saat 14:00'te gerçekleştirileceği duyuruldu.

Ankara adayının da bu toplantıda tanıtılacak olması, seçim sürecinde merakla beklenen bir detaydı. AK Parti'nin önemli bir organizasyonu olan aday tanıtım toplantısında, parti yönetiminin seçim stratejileri ve aday profiliyle ilgili daha fazla bilgi sunması bekleniyor.

Yorumlar (0)