"7 çocuğum aç" deyip kendini kesti! Üzerine kayıtlı 6 araç çıktı!

Ankara'dan Bolu'ya gelen ve ailesiyle birlikte ev bulamadığını söyleyen 39 yaşındaki Levent Ü., kendine bıçakla zarar verdi. Aileye yardım etmeye çalışan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Levent Ü.'nün üzerine 1'i lüks 6 araç kayıtlı olduğunu tespit etti.

GÜNDEM 29.05.2024, 10:56 Buse Önder
"7 çocuğum aç" deyip kendini kesti! Üzerine kayıtlı 6 araç çıktı!

Ankara Aktaş Mahallesi İmaret Meydanı'nda dün saat 11.30 sıralarında dikkat çekici bir olay meydana geldi. Üç ay önce ailesiyle birlikte Bolu'dan Ankara'ya gelen 39 yaşındaki Levent Ü., meydanda kendine zarar verdi.

DHA'nın haberine göre, ailesiyle parklarda konakladığını belirten Levent Ü., İmaret Meydanı'nda eşi ve bir oğlu yanındayken bıçakla kendine zarar vermeye başladı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, Levent Ü.'den bıçağı bırakmasını istedi.

Levent Ü., gazetecilere röportaj vermek karşılığında bıçağı bıraktı.

‘2 bin lira ile nasıl kira ödeyeceğim?’

Levent Ü., gazetecilere verdiği röportajda, 2 bin lira geliri olduğunu belirterek, "Benim 7 çocuğum var. Ev tutsam kira ödeyemiyorum. Hep sokakta mı yaşayacağım? Ne yapayım? Kimseye bir zararım yok. Bittim, çocuklarımla hep sokakta mı yaşayacağım? 2 bin lira ile nasıl kira ödeyeceğim? Yıllarca hep sokakta mı kalacağım?" şeklinde konuştu.

Röportajın ardından Levent Ü., sağlık kontrolü için hastaneye götürüldü. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekipleri, Levent Ü.'nün eşi ve oğluna yardımcı olmak amacıyla onları kuruma götürdü.

Üzerine 1'i lüks 6 araç kayıtlı çıktı

Aileye yardım etmek amacıyla kimlik bilgileri istenen Levent Ü. ve ailesi, bu bilgileri vermekte direndi. Polisten alınan bilgilerle yapılan sorgulamada, Levent Ü.'nün farklı illerde üzerine kayıtlı 1'i lüks olmak üzere 6 araç olduğu tespit edildi. Bu durumun ortaya çıkmasının ardından aile, kurum binasından kaçarak uzaklaştı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar (0)