Survivor'dan elenen Özgür'den Batuhan'a: "Dikkat et oğlum"

Dün akşam Survivor'da düello heyecanı yaşandı. Mavi takımdan Batuhan, Ogeday, Seda ve Özgür kıyasıya mücadele etti. Finalde Seda'ya kaybeden Özgür, duygusal bir konuşma yaptı.

MEDYA 29.05.2024, 10:56 29.05.2024, 18:47 Hakan Öksüz
Survivor'dan elenen Özgür'den Batuhan'a: "Dikkat et oğlum"

Survivor All Star 2024'te adım adım finale gidilirken heyecanlı düellolar oynanıyor. Peş peşe 6 dokunulmazlık oyununu kaybeden mavi takımdan 4 yarışmacı, bu hafta eleme potasını doldurdu. Mavi takımdan Batuhan, Ogeday, Seda ve Özgür düello gecesinde birbirleriyle karşılaştı.

Ogeday, Özgür'ü 5-3 yendi

Yarışmanın en büyük favorisi Ogeday, ilk defa düello heyecanı yaşadı. Özgür ile karşılaşan Ogeday, rakibin 5-3 yenerek adını potadan sildirdi.

Batuhan, Seda'yı rahat geçti

Gecenin diğer düellosunda Batuhan ile Seda karşı karşıya geldi. Batuhan 5-1'lik rahat bir galibiyet alırken Seda, finalde Özgür'ün rakibi oldu.

Seda, Özgür'ü geriden gelerek yendi

Finalde Seda ile karşılaşan Özgür ilk iki oyunu aldıktan sonra düşüşe geçti. Seda düelloyu 5-2 kazanarak adada kaldı. Elenen yarışmacı Özgür Tetik oldu.

"Pes etmedim ama bugün vücudum bıraktı"

Veda konuşmasında tıpkı Sercan Yıldırım gibi 8. düellosunda adaya veda ettiğini söyleyen Özgür, "Sihirli bir şey var galiba 8'de. Batuhan oğlum dikkat et. Hem üzüntülü hem gururluyum. Pes etmedim ama bugün vücudum bıraktı. 2-0 öne geçtikten sonra algım dağıldı. Seda da çok güçlü bir kadın. Survivor başlamadan bir ay öncesine kadar koltuk değnekleri ile yürüyordum. Çok hazırlık yapamadan All Star'a geldim. Buraya kadar dayanabileceğimi düşünmüyordum. Arkadaşlarımızın hepsi birer savaşçı. Gandalf'tan, Özgür abinizden, dededen bu kadar." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)