6 Şubat depremlerinin birinci yılına özel kamu spotu yayımlandı

6 Şubat'taki Kahramanmaraş merkezli depremlerin birinci yılı dolayısıyla hazırlanan kamu spotunu paylaşan İletişim Başkanı Fahrettin Altun, “Biz birlikte Türkiye'yiz. Devlet-millet el ele, bir aradayız, güçlüyüz ve geleceğe umutla bakıyoruz” dedi.

GÜNDEM 04.02.2024, 17:51 04.02.2024, 17:53 Şeyda Gül
6 Şubat depremlerinin birinci yılına özel kamu spotu yayımlandı

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında 6 Şubat'tan bu yana 14 milyon insanın kalbinin, tüm Türkiye'nin göğsünde atmaya devam ettiğini belirtti. Paylaşımına “Türkiye Cumhuriyeti'nin tüm birimleri, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde, hassasiyetle yürütülen koordinasyon içerisinde depremin açtığı yaraları sarmak için büyük bir inanç ve kararlılıkla çalışıyor” notunu düşen Altun, her zaman olduğu gibi bugün de aynı kararlılıkla ayakta durduklarını ifade etti. Birlikte başardıklarıyla ve geçmişten aldıkları güçle daha da güçleneceklerini belirten Altun, “Biz birlikte Türkiye'yiz. Devlet-millet el ele, bir aradayız, güçlüyüz ve geleceğe umutla bakıyoruz. Asrın birlikteliği” ifadelerini kullandı.

"Biz birlikte Türkiye'yiz" ve "Devlet-millet el ele" vurgusu yapılan kamu spotunda, "Asrın birlikteliği" logosu kullanıldı.

Yorumlar (0)