Türk Hava Yolları’na Dublin’de ödül yağdı!

THY, Dublin'de düzenlenen Airline Economics Aviation 100 ödül töreninde ‘Yılın Anlaşması (Global)’, ‘Yılın JOLCO Finansmanı’ ve ‘Yılın Sigorta Garantili Finansmanı’ kategorilerinde ödüllere layık görüldü.

EKONOMİ 30.01.2024, 16:30 31.01.2024, 14:40 Buse Önder
Türk Hava Yolları’na Dublin’de ödül yağdı!

Türk Hava Yolları (THY), dünyanın dört bir yanındaki uçak finansmanı işlemlerinin değerlendirildiği Airline Economics Aviation 100 ödül töreninde üç farklı kategoride birincilik ödülü kazandı. ‘Yılın Anlaşması (Global)’, ‘Yılın JOLCO Finansmanı’ ve ‘Yılın Sigorta Garantili Finansmanı’ kategorilerinde elde edilen bu ödüller, havayolunun küresel çapta finansal başarısını bir kez daha taçlandırdı.

900 milyon dolar finansman sağlandı

Ödül töreninde konuşan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Üyesi ve Genel Müdür (Mali) Yardımcısı Murat Şeker, "Airline Economics'e bizleri bu prestijli ödüllerle onurlandırdığı için teşekkür ediyorum. Yeni nesil uçaklarımız için sağladığımız finansman işlemlerindeki başarımızı bu ödüllerle taçlandırmak, Türk Hava Yolları ailesi olarak bizleri gururlandırıyor" ifadelerini kullandı.

Türk Hava Yolları, 8 adet yeni nesil uçak için yaklaşık 900 milyon dolar finansman sağladığı 3 farklı finansman işlemi için Airline Economics tarafından 3 ayrı ödüle layık görüldü. Şirket, farklı ve yenilikçi finansman modelleriyle yaptığı bu işlemlerle sektörde öncü konumunu bir kez daha kanıtlamış oldu.

Yorumlar (0)