Bakan Şimşek'ten fiyat istikrarı vurgusu

Fiyat istikrarını merkeze alan programı kararlılıkla uyguladıklarını vurgulayan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, “Toplumun geniş kesimleri tarafından sahiplenilmesi, programımızın başarısını pekiştirecektir” dedi.

EKONOMİ 21.02.2024, 22:07 Şeyda Gül
Bakan Şimşek'ten fiyat istikrarı vurgusu

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda fiyat istikrarını merkeze alan, bütçe disiplinini ve sürdürülebilir cari açığı hedefleyen programı kararlılıkla uyguladıklarını vurguladı. “Toplumun geniş kesimleri tarafından sahiplenilmesi, programımızın başarısını pekiştirecektir” diyen Bakan Şimşek, fiyat istikrarını merkeze alan, bütçe disiplinini ve sürdürülebilir cari açığı hedefleyen programı kararlılıkla uyguladıklarını dile getirdi.

Kalkınma ile değer üretmeye devam edecek

Toplumun geniş kesimleri tarafından sahiplenilmesinin programın başarısını pekiştireceğini kaydeden Bakan Şimşek, bu çerçevede her fırsatta ülkenin dört bir yanında ekonomi politikalarının hedeflerini ve sonuçlarını anlattıklarını dile getirdi. “Manisa, Bartın ve Kocaeli’nden sonra bugün de #Kayseri’de reel sektör ve iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldik” diyen Bakan Şimşek, Türkiye Yüzyılı’nda ekonominin yerelde başlayan kalkınma ile değer üretmeye devam edeceğini ifade etti.  

Yorumlar (0)