Ünlü medya patronu eski kaynanasıyla evlendi!

93 yaşındaki medya devi Rupert Murdoch, beşinci kez evlendi. Yeni eşi Elena Zhukova ile mutlu bir birliktelik yaşayan Murdoch'un eşinin, Roman Abramoviç’in eski kaynanası olduğu öğrenildi.

DÜNYA 03.06.2024, 10:48 Buse Önder
Ünlü medya patronu eski kaynanasıyla evlendi!

93 yaşındaki medya devi Rupert Murdoch, 67 yaşındaki Rus asıllı bilim insanı Elena Zhukova ile evlendi. Çiftin Kaliforniya'da gerçekleşen düğününe dair ayrıntılar, The Sun gazetesinde paylaşıldı.

Murdoch ve Zhukova, medya patronunun eski eşi Wendi Deng'in düzenlediği bir aile buluşmasında tanıştı. Zhukova, emekli bir moleküler biyolog ve tanıştıklarında 67 yaşındaydı.

Abramoviç'in eski kaynanası

Elena Zhukova’nın, ünlü Rus iş insanı Roman Abramoviç’in eski eşi Daria’nın annesi olduğu belirtildi.

Çiftin düğünü ise, aile ve yakın dostlarının katılımıyla Kaliforniya’da gerçekleşti. Murdoch ve Zhukova, yeni bir gelecek için heyecanlı olduklarını belirtti.

4 kez evlendi

Murdoch, daha önce dört kez evlilik yapmıştı. Son olarak Ann Lesley Smith ile nişanlanan çift, iki hafta sonra geçtiğimiz yıl nisan ayında ayrılık kararı aldı. Önceki evlilikleri arasında, 1956'dan 1967'ye kadar Avustralyalı uçuş görevlisi Patricia Booker, 1967'den 1999'a kadar İskoç gazeteci Anna Mann ve 1999'dan 2013'e kadar Çin doğumlu girişimci Wendi Deng bulunuyor.

Son eşi, ünlü eski model Jerry Hall'dan ise 2022 yılında boşandı.

Yorumlar (0)