Tek bir egzersizle 48 kilo verdi! İşte akıl almaz değişimin sırları

Pandemi döneminde aldığı fazla kiloları tek bir egzersizle yok eden ve 48 kilo veren kadının sırrı dünyada ses getirdi.

DÜNYA 12.03.2024, 17:07 13.03.2024, 16:15 Buse Önder
Tek bir egzersizle 48 kilo verdi! İşte akıl almaz değişimin sırları

İngiltere'de yaşayan 25 yaşındaki Samantha Abre, Kovid-19 salgını sonrasında karşılaştığı kilo sorunlarıyla mücadele ederek etkileyici bir başarıya imza attı. Genç kadın, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle hayatında köklü değişiklikler yaparak, spor ve sağlıklı yaşam tarzını benimseyerek tam 48 kilo verdi.

Abre'nin serüveni, akşamları tıkanana kadar yemek yemesi ve özellikle tost ile mısır gevreği tüketimi sonrasında başlayan kilo artışıyla başladı. Ancak, kararlılıkla spor yapmaya başlayan genç kadın, yaşadığı değişikliklerle birlikte hızla kilo vermeye başladı.

En önemli hareketini açıkladı

İlk olarak yürüyüşle başladığı spor serüveninde, Abre sadece bir haftada 4 kilo verdi. Günlük 10 bin adım atmaya başlayan şu anda ise ağırlık antrenmanlarına odaklanarak kilo kaybını sürdüren genç kadın Abre, "Yaşlanıp kendime yetememekten çok korktum, kilo verdiğimde kıyafetlerim bol gelmeye başladı ve bu durum beni motive etmeye başladı. Bence çok kolaydı" ifadelerini kullandı.

Kilo verme sürecinde en önemli katkının yürüyüş yapmak olduğunu belirten Abre, bu aktivitenin kendisine huzur verdiğini vurguladı. Yiyecekleri artık sadece vücudu için bir yakıt olarak gördüğünü dile getiren genç kadın, haftanın dört günü spor salonuna gittiğini ve beş kilometrelik koşular da dahil olmak üzere çeşitli spor aktivitelerine katıldığını belirtti.

Samantha Abre'nin bu etkileyici kilo kaybı hikayesi, sağlık sorunlarıyla mücadele eden ve hayatında olumlu değişikliklere gitmek isteyen birçok kişiye ilham kaynağı oldu.

Yorumlar (0)