Kanada Başbakanı Trudeau depresyonda: "Her gün bunu düşünüyorum"

2015'te koltuğu devralan ve zaman zaman skandallarla gündeme gelen Kanada Başbakanı Justin Trudeau, verdiği röportajda içini döktü. "Her gün işi bırakmayı düşünüyorum." diyen Trudeau, görevi bırakıp bırakmayacağı sorusuna yanıt verdi.

DÜNYA 18.03.2024, 15:37 Hakan Öksüz
Kanada Başbakanı Trudeau depresyonda: "Her gün bunu düşünüyorum"

Siyasi geleceği hakkında bir açıklamada bulunan Kanada Başbakanı Justin Trudeau, "çılgın" bir işte çalıştığını söyledi. Son aylarda yapılan anketlerde popülaritesinin gittikçe düştüğü gözlenen Trudeau, yakın gelecekte görevden çekileceği sinyalini verdi.

İlk kez 2015'te göreve gelen Kanada Başbakanı Trudeau, Ekim 2025'te yapılacak seçime kadar görevini sürdüreceğini açıkladı. 

"Her gün işi bırakmayı düşünüyorum"

İşini yürütürken pek çok kişisel fedakarlık yaptığını kaydeden 52 yaşındaki Trudeau, "Gerçeği söylemek gerekirse her gün işi bırakmayı düşünüyorum. Bazen inanılmaz derecede zorlayıcı oluyor. Görevde kalma nedenim,topluma hizmet etmek. Kişisel hırslarım yok. Halen daha sunacak şeylerim olduğuna inanıyorum, bu yüzden görevdeyim." dedi.

Önceki yıl eşi ile boşanmıştı

Mücadeleyi hemen bırakamayacağını belirten Kanada Başbakanı, sonraki seçimlere kadar görevde kalmayı sürdüreceğini vurguladı. Önceki yıl eşi Sophie Grégoire Trudeau ile yollarını ayıran Trudeau'nun üç çocuğu bulunuyor.

Yorumlar (0)