16 yaşındaki maganda, Ankara'da dehşet saçtı: 3 saatte 6 kişiyi yaraladı!

Ankara'nın Keçiören ilçesinde dün 16 yaşındaki bir maganda, 3 saat içinde karıştığı 5 olayda 6 kişiyi yaraladı. Gelen ihbarlar üzerine harekete geçen polis ekipleri, 16 yaşındaki A.A'yı pompalı tüfek ve bıçağıyla yakaladı.

YAŞAM 18.03.2024, 16:16 Hakan Öksüz
16 yaşındaki maganda, Ankara'da dehşet saçtı: 3 saatte 6 kişiyi yaraladı!

Ankara'da yaşayan 16 yaşındaki A.A. adlı bir çocuk, dün kentte terör estirdi. Karşılaştığı husumetlisi A.S. ile tartışan ve bıçakla yaralayan A.A, sürücü koltuğunda O.Ç'nin oturduğu taksiye bindi. Ağabeyi M.A.A'nın da aralarında yer aldığı 4 kişi ile bindiği taksiyi gasp etmeye çalışan 16 yaşındaki A.A. ile beraberindekiler, taksicinin yardım istemesi üzerine kaçtı.

Taksi durağında dehşet

Gasp ve saldırı planlayan ancak taksicinin, araçtaki telsizle iş arkadaşlarından yardım istemesi üzerine kaçan A.A, ağabeyi ile birlikte durağı aradı. Duraktaki şoförlere tehditler yağdıran A.A. ile ağabeyi M.A.A, daha sonra pompalı tüfekle durağı bastı. Şoförlere ateş eden ikili, hızla olay yerinden uzaklaştı.

Saldırı sırasında taksi durağında bulunan M.D. ile babası R.D'nin yaralandığı kaydedildi. Panikle kaçmaya çalışan T.C. ve A.Y. isimli taksicilerin ayak bilekleri kırıldı. 

Saldırıları birlikte yaptığı ağabeyini de bıçakladı

Ağabeyi ile birlikte gittiği yerde bir başka husumetlisi olan U.İ'yi bıçaklayan 16 yaşındaki A.A, arkadaşına küfür eden Y.G. adlı alkollü bir kişiyi de bıçakla yaraladı. Gün boyunca bitmek bilmeyen kavgalar nedeniyle ağabey ile kardeşin arası açıldı. 16 yaşındaki çocuk, tartıştığı ağabeyini de bıçakladı.

3 saatte 6 kişiyi yaraladı

Polis ekipleri, 3 saatte 5 farklı olaya karışarak 6 kişiyi yaralayan 16 yaşındaki A.A'yı yakaladı. Saldırıları gerçekleştirdiği bıçak ve pompalı tüfekle yakalanan A.A'nın yaraladığı kişilerin hayati tehlikelerinin bulunmadığı kaydedildi.

"Taksicinin içinde gasp planı yapmışlar"

Taksi durağının başkanı Murat Çamlıklı, olaya dair yaptığı açıklamada, "Taksi çağırma zili ile taksiyi çağırmışlar. Bir süre sonra bir kişi daha binmiş, hep kısa mesafeli yerlere gitmişler. Aracın içinde de 'birilerini gasp edelim, vuralım' diye konuşuyorlarmış. İnmelerini söylemiş arkadaşımız ama dinlememişler. En son da 'taksiciyi gasp edelim' demişler. Arkadaşımız bunu duyunca telsizden yardım istedi. Sürücüyü tehdit edip kaçmışlar. Daha sonra iki arabayla  gelip ateş açmışlar." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)