Hamas: Filistin Türkiye'nin yanındadır

Hamas Hareketi Sözcüsü Sami Ebu Zuhri, "Filistin ve Arap toplumları Türkiye'nin yanındadır. Türkiye'nin kendi güvenliğini ve sınırlarını koruma hakkını destekliyoruz." dedi.

DÜNYA 21.10.2019, 10:36
Hamas: Filistin Türkiye'nin yanındadır

Hamas Hareketi SözcüSami Ebu Zuhri, Suriye konusunda Filistin halkı ve Arap toplumlarının Türkiye'nin yanında olduklarının altını çizdi. 

Anadolu Ajansı (AA) muhabirine konuşan Hamas Hareketi Sözcüsü Sami Ebu Zuhri, "Filistin ve Arap toplumları Türkiye'nin yanındadır." ifadelerini kullandı.

Hamas Hareketi Sözcüsü Sami Ebu Zuhri, "Türkiye'nin kendi güvenliğini ve sınırlarını koruma hakkını destekliyoruz. Türkiye yönetimine, kardeş Suriye'nin toprak bütünlüğünü gözettikleri konusunda güveniyoruz." şeklinde konuştu.

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) ile Türkiye arasında Barış Pınarı Harekâtı konusunda varılan anlaşmaya ilişkin ise Hamas Hareketi Sözcüsü Sami Ebu Zuhri, son siyasi gelişmeleri yakından takip ettiklerini, sonuçlarından memnuniyet duyduklarını ve bu sonuçların Türkiye'nin hedeflerine ulaşmasına katkı sağlayacağını kaydetti.

Yorumlar (0)