DEAŞ'tan Putin'e ve Rus halkına tehdit: "Tüm Ruslar tehlikede!"

Moskova'daki kanlı saldırıyı gerçekleştiren terör örgütü DEAŞ üyelerinin yakalanmasının ardından yeni bir tehdit mesajı yayımlandı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Rus vatandaşları tehdit eden DEAŞ, "İslam Devleti'nin esirlerine işkence etmeyin. Kardeşlerimiz için intikam almayacağımızı düşünmeyin." ifadelerinin yer aldığı posteri paylaştı.

DÜNYA 26.03.2024, 16:14 26.03.2024, 16:55 Hakan Öksüz
DEAŞ'tan Putin'e ve Rus halkına tehdit: "Tüm Ruslar tehlikede!"

Rusya'nın başkenti Moskova'da 22 Mart gecesi facia yaşandı. Terör örgütü DEAŞ mensupları, Crocus Konser Salonu'nu basarak dehşet saçtı. Kanlı terör saldırısında en az 139 kişi can verdi, onlarca kişi yaralandı. 

Putin: "Nasıl oluyor da Ramazan ayında böyle bir şeye kalkışabiliyorlar?"

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, saldırıyı üstlenen terör örgütü DEAŞ'a yönelik, "İslam'ı savunduklarını söyleyen radikaller, nasıl oluyor da Ramazan ayında böyle bir şeye kalkışabiliyor?" diyerek ateş püskürdü.

DEAŞ'tan "intikam alınacak" mesajı

Moskova'daki kanlı saldırı sonrası terör örgütü DEAŞ, Rusya'yı tehdit etmeye devam etti. Rus lider Putin'i tehdit eden bir poster hazırlayan DEAŞ, Moskova saldırısı sonrası yakalanan ve işkence gören mensupları ile ilgili "intikam alınacak" mesajı verdi. 

"Kardeşlerimiz için intikam almayacağımızı düşünmeyin"

Putin ile Ruslardan çok yakında intikam alacaklarını belirten terör örgütü DEAŞ'ın tehdit posterinde, "Putin dahil bütün Ruslar tehlikede! İslam Devleti'nin esirlerine işkence etmeyin. Kardeşlerimiz için intikam almayacağımızı düşünmeyin. İslam Devleti mücahitleri, size her türlü cezayı kesebilir. Cuma günü bunu gösterdik." denildi. 

Yorumlar (0)