Avustralya'da ayin sırasında saldırı! Çok sayıda yaralı var

Sydney'de bir toplu bıçaklama vakası daha yaşandı, Avustralya alarma geçti. Christ The Good Shepherd Kilisesi'nde yapılan ayin sırasında gerçekleştirilen saldırıda en az 4 kişi yaralandı. Yaralılardan birinin piskopos olduğu belirtildi.

DÜNYA 15.04.2024, 15:33 Hakan Öksüz
Avustralya'da ayin sırasında saldırı! Çok sayıda yaralı var

Avustralya'nın Sydney şehrindeki bir AVM'de yaşanan bıçaklı saldırıda saldırganla beraber 7 kişi öldü. Westfield Bondi Junction alışveriş merkezinde meydana gelen saldırı, 40 yaşlarındaki biri tarafından gerçekleştirildi. Saldırganın terör bağlantısının bulunmadığı kaydedildi. 

En az 4 kişi bıçaklandı

Sydney'deki katliamın ardından Avustralya'dan bir bıçaklı saldırı haberi daha geldi. Saldırı bu kez başkent Sidney'deki bir kilisede meydana geldi. En az 4 kişi bıçaklandı, olay yerindeki polis memurlarının bir kişiyi yakaladığı kaydedildi.

Kilisedeki ayin sırasında saldırı

Saldırı sonrası olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. 50'li yaşlardaki bir piskoposun da yaralananların arasında olduğu kaydedildi. Saldırı, Christ The Good Shepherd Kilisesi'nde yapılan ayin sırasında gerçekleşti. Ayinde Gazze Şeridi'ne yaptığı geziyi anlatan piskoposun saldırıya uğradığı kaydedildi.

Yorumlar (0)