habernediyor.com

Sağanak yağış beklenen illerimiz!

YAŞAM

Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu, Doğu ve Orta Karadeniz ile Akdeniz bölgelerinde sağanak yağışlar sürüyor. Akdeniz Bölgesi için "kuvvetli yağış" uyarısı var. Marmara Bölgesi'ni ise yeni bir yağışlı hava dalgası bekliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü uzmanlarının değerlendirme ve tahminlerine göre yurt geneli parçalı bulutlu ve çok bulutlu, Doğu Akdeniz, Marmara'nın doğusu, İç Anadolu'nun güneydoğusu, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu, Doğu ve Orta Karadeniz sağanak yağışlı ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek bölgeler.

Antalya, Düzce, Zonguldak ve Sivas çevreleri ile Kırklareli’nin kıyı kesimleri de sağanak yağışlı ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Yağışlar gece saatlerinde Samsun ve Adana çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olacak. Bu yüzden bu iki il için yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli ve dikkatli olunması isteniyor.

Hava sıcaklığı mevsim normalleri dolaylarında olacak. Doğu kesimlerde ise hava sıcaklığının mevsim normallerinin biraz üzerinde seyretmesi bekleniyor.

Rüzgar batı kesimlerde kuzey yönlerden, doğu kesimlerde ise güney yönlerden hafif esecek ve ara sıra orta kuvvette esmesi öngörülüyor.

İllerde hava

İSTANBUL: 17°C.  Parçalı bulutlu ve çok bulutlu. Öğle saatlerinden sonra sağanak yağışlı.

ANKARA: 14°C.  Parçalı az bulutlu.

İZMİR: 21°C.  Az bulutlu.

ADANA: 25°C.  Parçalı bulutlu ve çok bulutlu. Yerel olarak sağanak yağışlı ve gök gürültülü sağanak yağışlı. Yağışlar gece saatlerinde kuvvetli.

ZONGULDAK: 17°C.  Parçalı bulutlu ve çok bulutlu. Gece saatlerinde sağanak yağışlı.

TRABZON: 18°C.  Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı.

ERZURUM: 11°C.  Parçalı bulutlu ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı.

DİYARBAKIR: 21°C.  Parçalı bulutlu ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.