habernediyor.com

Plajda şortlarını indirdiler, dayak yediler!

YAŞAM

Sakarya'nın Karasu ilçesinde yer alan bir plajda şortlarını indirerek denize giren 2 şahıs, çevredeki vatandaşlar tarafından darp edildi. Denize kaçan ve boğulma tehlikesi yaşayan şahıslardan biri cankurtaran müdahalesiyle kıyıya çıkarıldı. Öfkeli vatandaşlar, boğulmaktan kurtarılan kişiyi dövmeye devam etti.

Sakarya'daki bir plajda ilginç bir olay meydana geldi. İddialara göre Karasu ilçesindeki bir plaja giden iki kişi, şortlarını çıkararak denize girdi. Bu durum, plajdaki diğer vatandaşların tepkisini çekti. Kimliği belirsiz kişilerin bu hareketi üzerine öfkelenen vatandaşlar saldırıya geçti. Şortunu indirdiği için darp edilen şahıslardan biri denize kaçarak kendisini kurtarmaya çalıştı.

Kadınlara yönelik uygun olmayan davranışlar sergilediler

Doğu Karadeniz Caddesi Kule 11 mevkiinde yaşanan olay, plajda bulunan bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde darp edilen şahıslardan birini  deniz kaçtığı ve boğulma tehlikesi yaşadığı göze çarpıyor. İddialara göre darp edilen şahıslar, kadınlara yönelik uygun olmayan davranışlar sergiledi. 

Cankurtaran kıyıya çıkardı, vatandaşlar dövdü!

Can havliyle denize kaçan şahıslardan biri, cankurtaran müdahalesiyle kurtarılarak kıyıya çıkarıldı. Öfkeli vatandaşlar, boğulma tehlikesi atlatan ve karaya çıkarılan kişiyi dövmeye devam etti. İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri, kavgayı ayırdı. Şortlarını indirerek denize giren kişiler gözaltına alındı. Olaya ilişkin araştırmanın başlatıldığı kaydedildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.