habernediyor.com

Misafirliğe gittiler, ölümden kurtuldular

YAŞAM

Afyonkarahisar’da yaşayan bir anne ve kızı, misafirliğe giderek, yanarak can vermekten kurtuldu. 2 katlı evde çıkan yangında konut, küle döndü. Anne ve kızı evlerine geldiklerinde hane yerine küle dönen yapı ile karşılaştı.

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesindeki Yeşilyurt köyünde yaşanan olayda bir konut, henüz bilinmeyen sebeple alev alev yanmaya başladı. Veysel Kılıçaslan isimli bir şahsa ait olan 2 katlı evdeki alevler kısa sürede büyüdü. Ahşap evde sabaha karşı çıkan yangın, konutu kısa sürede küle döndürdü. 



Köy sakinleri itfaiyeye haber verdi

Alevleri gören köy sakinleri, itfaiyeye haber verdi. Bölgeye çok sayıda jandarma ve itfaiye ekibi sevk edildi. Jandarma, ev çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı. İtfaiye, hızlı şekilde müdahale ederken alevler iki katı da sardı. Yaklaşık 2 saatlik söndürme çalışmalarının ardından alevler ancak söndürülebildi. 



Anne ile kızı, komşuya giderek kurtuldu

Anne ile kızının evde olmasından şüphelenen köylü, ikilinin vefat ettiğini düşünürken anne ile kız sabah eve çıkageldi. Misafirlikte oldukları için canlarını kurtardıkları anlaşıldı. Anne ile kızın gezisi, faciayı engelledi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.